YILIN SON TEMATİK KONSERİ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR

YILIN SON TEMATİK KONSERİ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR
2019 yılının son tematik konseri “Rus Bestecileri Akşamı” konseri bu akşam Zehra Yıldız Salonu’nda sanatseverler ile buluşturulacak. 

Rus bestecilerin en bilinen eserlerinden; tutku, aşk, ölüm, savaş ve doğa temalı parçalar, “Rus Bestecileri Akşamı” konseri ile bu akşam saat 20.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda dinleyenler ile buluşacak. S. Rachmaninov, P. Tchaikovsky, A. Borodin, D. Pokrass, Y. Prigozhiy, M. Mussorgsky, F. Germen ve I. Larionov’un bestelerinden seçkin eser parçalarının; Samsun Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları Soprano Betül Uzunoğlu, Mezzo-Soprano Anna Chubuchenco, Tenor Yunusemre Kemal Sönmez ve Bariton Murat Göçken tarafından seslendirileceği konserde solistlere Piyanist Anna Tarakanova eşlik edecek. 

mg-7154.JPG

Anlatıcı Betül Uzunoğlu’nun konser esnasında seslendirilen eserlere dair ufak detayların da paylaşılacağı akşamda şiir dünyasının unutulmaz ismi Nazım Hikmet’den de dizeler okunacak.  Samsunlu sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tematik konserler 2020 yılında da seyircisiyle buluşmaya devam edecek. Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin sahnelediği eserler SAMDOB gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. SAMDOB gişe hafta içi ve cumartesi günleri 10.00-18.00 saatleri arası ve temsil günleri saat 20.00’a kadar açıktır. 

mg-7176.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.