YIKIMA DEVAM!

YIKIMA DEVAM!
Samsun Büyükşehir Belediyesi şehirin hem doğusunda hem de batısında denize yakın mesafede yapılan binaları yıkmaya devam ediyor.

KAÇAK GEREKÇESİYLE YIKIM
1 Kasım seçiminin hemen peşinden yıkım işine girişen Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba İlçesi Karabahçe Mahallesi hudutları içerisinde bulunan 5 bina daha kaçak oldukları gerekçesiyle iş makinaları ile yıkıldı.

İŞ MAKİNALARI HAZIR BEKLEDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi, özellikle sahil bandında bulunan ve kaçak olarak yapıldıkları belirtilen yazlık olarak kullanılan binalara yönelik yıkım işine Çarşamba İlçesi'nde devam etti. Sabahın erken saatlerinde iş makinaları yıkım yerinde hazır bekledi.

GÜVENLİK TEDBİRİ ALINDI
Belediye zabıta ekipleri ve Jandarma herhangi bir tepkiyle karşılaşması durumunda müdahale için geniş güvenlik tedbiri aldı. Büyükşehir yıkım ekibine karşı beklenildiği gibi bir tepki oluşmadı ve yıkım ekipleri bir zorlukla karşılaşmadan 5 binayı yıktı.

YIKIMA DEVAM EDİLECEK
Aynı bölge ve sahil bandında daha önce yapılan yıkım işinde vatandaştan, tebligat yapılmadan yıkım olduğu nedeniyle tepki oluşmuştu. Yıkım çalışmalarının devam edeceği ve sahil güzergahı üzerinde bulunan bütün kaçak yapıların yıkılacağı bilgisine ulaşıldı. Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum