YERİNDE TESPİT HIZLI ÇÖZÜM

YERİNDE TESPİT HIZLI ÇÖZÜM
'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın ikincisini Terme'de gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sorunlarını yerinde tespit ediyor, hızla çözümüne odaklanıyoruz" dedi.

Samsun'un her ilçesinde 'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları' başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme İlçesi'nde de muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir ile Terme Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların tüm talep ve önerileri dinlendi.

demir-termeee-4.jpeg

SELİN YARALARI HIZLA SARILIYOR
Sağanak yağışın sele yol açtığı Terme İlçesi'nde ekiplerin, bölgede hayatın normale dönmesi için tüm gayretiyle çalıştığını ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, “Bütün imkanlarımızla hayatın normale dönmesi için gayret sarf ediyoruz. Her türlü hasar tespitleri yapılıyor. Sadece Büyükşehir Belediyesi değil ilçe belediyesi, DSİ  ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı ekipler, tüm imkanlarıyla sahadaki tahribatı tespit konusunda büyük gayret gösteriyor” dedi. 

demir-termeee-7.jpeg

"KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK"
İlçelerde başlattıkları Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın en önemli amacının, sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, "Bu toplantılarda sizlerin de görüşlerinizi alarak, verimliliğe dayalı hizmet hamlesini başlatıyoruz. İlçe belediyeleri ile güçlerimizi birleştiriyoruz. İlkini Canik'te gerçekleştirdik, bugün ise sizlerle birlikte Terme'deyiz. Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

demir-termeee-2.jpeg

TERME'NİN YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI
Başkan Mustafa Demir, Terme Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki muhtarlarla toplantısının ardından Terme Belediyesi'ne geçerek burada kurmaylarıyla birlikte Terme'in 5 yıllık yatırım ve hizmet programını belirledi. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da yer aldığı toplantıda Başkan Demir,  "Büyükşehir Belediyesi'nin çok değerli kadrolarıyla burada bugün çok önemli bir çalışmaya imza attık. Terme'nin ihtiyaçlarını belirledik.  İlçe halkının önerilerini, muhtarlarımızı dinledik. Terme ile ilgili sahada çalışma startını bu toplantı ile veriyoruz" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum