'YENİDEN DİRİLİŞİN VE ŞAHLANIŞIN TİMSALİDİR'

'YENİDEN DİRİLİŞİN VE ŞAHLANIŞIN TİMSALİDİR'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 99. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en samimi duygularla kutluyorum. Bugünü bayram olarak kutlayan çocuklarımızın sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gururunu yaşadığımız, dünya çocuklarının kutladığı tek bayram olma özelliğini taşıyan bu anlamlı gün, her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Kurtuluş Savaşı'nı yöneten ve zafere ulaşan Meclisin, ülkenin modern dünyayla bütünleşmesi ve demokrasinin olgunlaşması sürecinde tarihi bir rol üstlenmiştir.  Meclisimiz 99 yıldır, başta çocuklar ve gençler olmak üzere, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza daha müreffeh bir gelecek hazırlamak için büyük kararlılık ve gayretle çalışmaktadır. 

fuat-4.JPG

"Milletimizin geleceği bugünkü çocuklarımızdır"
Son 17 yılda da sağlanan demokratik istikrar ile Türkiye, her geçen gün gelişmekte ve güçlenmektedir. Bu çalışma azmini bize çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki ışık ve yüreklerindeki umut vermektedir.  Bu anlamda; çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirmek, refah ve güven içinde yaşayacakları bir gelecek inşa etmek en büyük hedefimizdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin ruhu, milli egemenliktir. Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de kaynağı milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir. Milletimizin geleceği ise bugünkü çocuklarımızdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınları, onların görüşleri ve çalışma azimleri ile şekillenecektir. Dünya çocuklarıyla beraber kutladığınız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletçe siz çocuklara verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlıklı, mutlu bir gelecek diliyor, bu vesilesiyle başta gazi Meclisin ilk başkanı Mustafa Kemal Atatürk ile İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet ve şükranla yad ediyorum."

fuat-3.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.