YENİ STADYUMU BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE..

YENİ STADYUMU BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE..
Bitimi son aşamalara gelen yeni Samsun stadyumu açılışı öncesi stadyumun bulunduğu arazinin Sanayii şantiyelerine yakın olması olumsuzluklarıda beraberinde getiriyor.

 

 

GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR 
Samsunspor kulübü ve taraftarlarının büyük bir merakla beklediği yeni stadyumda endişe verici durum söz konusu oldu. Yapımı tüm hızıyla devam eden ve önümüzdeki sezon hazır hale gelecek olan yeni Samsunspor 19 mayıs stadyumunda Kırmızı beyazlı taraftarları endişelendiren durum gözlerden kaçmıyor. Özellikle öğle saatlerinde yoğun sis görüntüsüne bürünen stadyum çevresinde fabrika bacalarından çıkan duman nedeniyle adeta göz gözü görmüyor. 

TARAFTARLAR ENDİŞELİ 
Stadyumun açılışı sonrası müsabakalar öncesi bu görüntülerin yaşanacak olması bir çok Samsunspor taraftarını şimdiden düşündürürken stadyumun UEFA kriterlerine uyup uymayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Daha önce koltuk renkleri ile gündeme gelen yeni Samsun stadyumunun yoğun sis ve duman altında maçlarını oynama olasılığının yüksek olması herkesi endişelendirirken yetkilileri bu durum karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum