YENİ SEZON İÇİN SON DÜZLÜK

YENİ SEZON İÇİN SON DÜZLÜK
Yılport Samsunspor, Bolu'da birinci etap kamp çalışmalarını bitirdikten sonra yuvaya dönerek hazırlıklarını sürdürmüştü. Veriken iznin ardından bayramın üçüncü günü Erzurum'da toplanacak olan kırmızı-beyazlılar yeni sezon öncesi son düzlüğe girmiş olacak.

Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını Bolu'da tamamlayan Yılport Samsunspor, yuvaya döndüğünde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla dosta düşmana gümbür gümbür geldiğini gösterdi. Daha çok futbolculara fiziksel yüklemeler yapılan bu dönem en verimli şekilde geride bırakıldı. Kırmızı-beyazlı ekip takıma verilen iznin ardından bayramın üçüncü günü Erzurum'da toplanacak. 

kkkkkkk.png

TAKTİKSEL ÇALIŞMALAR
Burada on iki günlük bir kamp dönemi yapacak olan kırmızı-beyazlılar daha çok taktiksel ağırlıklara önem verecek. Teknik Direktör İrfan Buz, Erzurum'a gidildiğinde takımın nerede duracağı, pozisyon alma çalışmaları ve maç esnasındaki hamleler üzerinde yani kısacası taktiksel çalışmalar yapılacağını belirtmişti. Takımın durumundan gayet memnun olan İrfan Buz, yeni sezon için Samsusnpor'u iddialı bir şekilde hazırlıyor. Hem yönetim, hem teknik kadro, hem futbolcular, hem de taraftarların arasındaki uyum ve inanç sezon sonu kırmızı-beyaz renklere şampiyonluğu getirecek en önemli anahtar olacak.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.