Yeni köprü çalışmalarında sona gelindi

Yeni köprü çalışmalarında sona gelindi
Tekkeköy Belediyesi, Hamzalı Mahallesi'nde devam eden yeni köprü çalışmalarında sona yaklaştı.

Tekkeköy Belediyesi, Hamzalı Mahallesi'nde artık ihtiyacı karşılayamayacak durumda olan eski köprü yerine inşa ettiği yeni köprüde sona yaklaştı. İki aracın yan yana geçemediği için ulaşımda aksaklıklara neden olan eski köprü yerine yapılacak olan yeni köprü ile birlikte ulaşım daha güvenli, modern ve konforlu hale gelecek.

tekke-3.jpeg

Uzun yıllar boyunca vatandaşların ihtiyacına cevap verebilecek düzeydeki yeni köprünün çalışmalarında ise sona yaklaşıldı. Tekkeköy Belediyesi, birçok mahallenin geçiş güzergahında olan bu köprüyü tamamlayarak büyük bir sorunu daha ortadan kaldırmış olacak.

tekke.jpeg

Köprü çalışmalarına dair açıklamada bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Hamzalı Mahallemizde artık ihtiyacı karşılayamayacak durumda olan iki aracın yan yana geçemediği ulaşımda aksaklıklara neden olan eski köprümüzün yerine güvenli, modern, konforlu, uzun yıllar vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek düzeydeki yeni köprümüzün çalışmalarında sona gelmiş bulunmaktayız. Birçok mahallemizin geçiş güzergahında olan bu köprümüzü tamamlayarak büyük bir sorunu daha ortadan kaldırmış olacağız. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.