'YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURULMALI'

'YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURULMALI'
Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi'nin, İş Geliştirme Komisyonu ile birlikte organize ettiği 'Ticaret Toplantısı' Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve çok sayıda iş insanı katıldı.

BAĞLANTILAR YAPILDI ASRİAD Samsun Şubesi'nden 28 farklı sektörden 70 iş insanının katıldığı toplantıda İstanbul'dan gelen iş insanları ile mobilya, inşaat malzemesi, makina, endüstiriyel ve profesyonel temizlik, bilişim, kalıp, mekanik, medikal ve hizmet sektörlerinden bir çok iş insanı bağlantı yapıp İstanbul pazarına girme imkanı buldu.

photo-2019-12-02-12-54-45-4.jpg

BU TÜR TOPLANTILAR ARTMALI
ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan bu tür toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, "Bu toplantılarımızın 2. ve 3.'sünü de düzenleyeceğiz. Toplantılarımıza diğer şubelerimizdeki iş insanlarını davet ediyorum. Çünkü üye işletmelerimizin cirolarını artırıp, yeni istihdam alanı oluşturmaları için bu tür toplantıların sadece Samsun'da değil, başka şehirlerde de düzenlenmesi gerektiği kanaatindeyim" dedi. 

photo-2019-12-02-12-54-45-2.jpg

DESTEĞE HAZIRIZ 
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, şehirde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek yapılacak yatırımlarda her türlü desteğe açık olduklarını söyledi.ASRİAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul'dan gelen iş insanlarına Samsun ve yöresel lezzetleri tanıtıp, yatırım yapabileceklerini alanları gezdirdi.

photo-2019-12-02-12-54-45-1.jpg

 HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
 Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kara 'Ekonomide Ahlak' konulu sunum yaptı. Kara'nın sunumunun ardından ASRİAD Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş'a Samsun'un simgesi Atatürk Heykeli takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.