Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı

Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı
Ülkü Ocakları Ayvacık İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasını açtı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş tarafından Ayvacık İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirdi.

                Yeni hizmet binasının açılışına Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Eski Ülkü Ocakları Samsun il Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, Eski Terme İlçe Başkanı Samet Şanlı, Ülkü Ocakları Samsun il yöneticileri, çok sayıda ülkücü ve Ayvacıklının katıldığı tören şehitlerin ruhuna armağan edilen Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

                Kur’an-ı Kerim okunması sonrası konuşma yapan Ayvacık İlçe Başkanı Ayhan Sobi, "Yeni ilçe binamızın açılışını şehitlerimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlattık. Katılan siz misafirlerimize teşekkür ederim. Bir süredir kapalı olan ilçe binamızı tekrar açarak faaliyetlerimize buradan devam edeceğiz. Bu ilçe binamız ile gençlerimize Türk-İslam ülküsünü en doğru şekilde anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

                Samsunda Ülkücü teşkilatlanmanın hızla devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı Yalçın Altıntaş,"Yeni hizmet binası Ayvacık halkına hayırlı olsun. Yakın zamanda İlkadım ve Alaçam ilçelerinde de ilçe hizmet binalarımızın açılışlarını gerçekleştirip, gelen gençlerimizi Türk-İslam Ülküsü’ne uygun yetiştirmeye devam edeceğiz. Günümüzde herkes Ülkücü hareket namına açıklama yapıyor. Ancak ülke gündemini tartışacağımız yer sosyal medya değil, teşkilat içidir." diyerek sözlerini sonlandırdı. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.