YENEMİYORSAN, YENİLMEYECEKSİN !

YENEMİYORSAN, YENİLMEYECEKSİN !
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü Elazığspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli bir rakibe karşı sahaya alternatifsiz bir kadro ile çıktıklarını belirten Özköylü alınan bir puanın son derece önemli olduğunu belirtti.

KARŞIMIZDA TECRÜBELİ BİR TAKIM VARDI 
Kırmızı beyazlılar'da tecrübeli Teknik direktör Osman Özköylü Elazığspor maçıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rakiplerinin oldukça tecribeli bir kardo ile sahada yer aldığını belirten Özköylü,"Rakibimiz gerçekten bu ligin tecrübeli kadrosuna sahip olan oyuncularından kurulu. Ancak biz çok genç bir takımız ve ne yazıkki sahada oynayan futbolcularımızın alternatifi yedek kulübesinde yok. Bu nedenle tek oyuncu değişkliği hakkını kullanarak maçı tamamladı. İnanın genç oyuncumuz Furkan Yıldırım'ı arar oldum. Ancak az kaldı ligin ilk yarısının bitmesine. İnşallah yarıda iyi transferler yaparak bu sıkıtımızı gidereceğiz." dedi. 

ÖZKÖYLÜ'DEN ERCAN'A UYARI 
Canberk Aydın ve Ercan Yazıcnın sakatlıkları hakkında da açıklamalarda bulunan Samsunspor'un deneyimli çalıştırıcısı Özköylü,"Canberk sezon başı kampa geç katılmış bir oyuncu. Canberk'in geldiğimiz günden itibaren sadece 1 hafta bizimle birlikte çalışmalara katılabildi. Diğer haftalarda ya son iki gün yada maçtan bir gün önce çalışmalara katılarak maçlara çıktı. Ercan konusunda ise futbolcunun kafasından sakatlığı atması lazım önce. İçimden bir şey olacak gibi hissediyorum diyor. Böyle olmaz önce sakatlığı kafada bitirmek gerek." diye konuştu.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYRUM 
Elazığspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve yenemiyorsan yenilmeyeceksin düşüncesi ile sahadan çok kıymetli bir puanla ayrıldıklarını belirten Kırmızı beyazlıların terübeli Teknik direktörü Osman Özköylü,"Futbolcularım gerçeten sahada çok iyi mcüadele ettiler ve bir puanı hak ettiler. Onları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Benim için bu bir puan bir mücevherden daha kıymetli. İnşallah gelecek haftalarda dahi iyi bir Samsunspor olacağız. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.