YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması

YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması
YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması Android Market ve Apple Store'da

YEDAŞ müşterilerinin çok daha kısa sürede bilgi sahibi olmasına imkân sağlayacak olan YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması’nı ücretsiz olarak Android Market ve Apple Store’dan cep telefonunuza ve tabletinize yükleyebilirsiniz

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ)’ın müşterilerinin birçok hizmeti kolayca gerçekleştirebileceği YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması, Android Market ve Apple Store’da hizmet vermeye başladı. YEDAŞ’ın kendi yazılım ekibi tarafından hazırlanan ve kolay kullanıma göre dizayn edilen YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması’nı, Android Market ve Apple Store’daki arama motoruna ‘YEDAŞ’ yazarak ücretsiz bir şekilde indirebilir, tüm akıllı cep telefonlarında ve tabletlerde kullanılabilirsiniz. Bu teknolojik uygulama YEDAŞ müşterilerinin çok daha kısa sürede bilgi sahibi olmasına imkan sağlayacak. YEDAŞ 186 Mobil Uygulaması sayesinde cep telefonu ve tabletten öğrenebileceğiniz ve yapabileceğiniz işlemler ise oldukça fazla.

  • Olduğunuz yerden fotoğraflı ve konum bilgisi göndererek, ‘elektrik arızası veya aydınlatma arızası ihbarı’ verebilirsiniz.
  • Bölgenizdeki planlı kesintilerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Kaçak ihbarı yapabilirsiniz.
  • Öneri, talep ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz.
  • Ana ekranda yer alan Elektrik Arıza 186 Nolu butonundan Çağrı Merkezi’ne direkt olarak bağlanabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.