YAZIK MİLLETİN PARASINA

YAZIK MİLLETİN PARASINA
Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olabilmek için sürekli reklam faaliyetlerinde harcamış olması “Yazık bu milletin parasına” dedirtti

          Canik Belediyesi asli görevinin olan yol yapmak, çöp toplamak ve bölgesinde şehirleşmeyi sağlamak olmasına rağmen sürekli olarak kültürel faaliyetler düzenlemek suretiyle milletten toplanan onca parayı önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olabilmek için sürekli reklam faaliyetlerinde harcamış olması “Yazık bu milletin parasına” dedirtti.

    BU KADARINA DA PES YANİ

      Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in işini gücünü bırakıp her ay konferanslar, açık oturumlar, TV programları gerçekleştirerek kendi reklamını yapması toplumu, “Bu kadarına da pes” dedirtti. Toplumun bunca sıkıntısına rağmen, Canik bölgesinin taşra mahallelerinde yolların perişan bir halde olmasına rağmen  bunlarla ilgilenmek yerine sürekli olarak reklam faaliyetlerinde bulunmasına toplum adeta isyan etmekte. Canik Belediyesi’nin kısıtlı imkanlarını bu tür gereksiz işlere harcayan Osman Genç’e, toplumun kendisi ile ilgili düşüncelerini de araştırmasını tavsiye ediyoruz.

      ŞEHRİN HER TARAFI BİLLBOARD REKLAMIYLA DONATILDI

      Canik Belediyesi’nin halktan topladığı vergilerle sürekli kültürel faaliyetler yapan Osman Genç’in son olarak da şehrin tamamındaki bulunan orta Refüjlerdeki billboardları reklamlarıyla donatması yapılan israfın açık ve net göstergesi olarak ortaya çıkmış durumda. Canik halkının hakkını bu tür kültürel faaliyetlerde kullanan Osman Genç acaba bunun hesabını bu topluma ne zaman verecek?

    BELEDİYE Mİ KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ MÜ?

      Canik Belediyesi’nin sürekli olarak kültürel faaliyetler yaparak Belediye’nin parasını harcaması akıllara Belediye’nin “Kültür müdürlüğü mü yoksa belediye mi?” sorularını getirdi. Belediye’nin onca araç, gerece, asfalta ve yola ihtiyacı varken paraların kültürel faaliyetler aracılığı ile Osman Genç’in reklamlarına harcanması akıllara durgunluk vermiş durumda. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum