YAZICI HIRS KÜPÜ

YAZICI HIRS KÜPÜ
Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle uzun süre formaya hasret kalan Ercan Yazıcı, yeni sezona büyük bir hırsla hazırlanıyor.

Gördüğü tedaviden sonra büyük bir hızla çalışmalarını sürdüren Yazıcı, hırsı ve isteğiyle teknik heyetin dikkatini çekiyor. Bu sezon savunmada rakiplere geçit vermeyen istemeyen tecrübeli stoper hem takıma önderlik yapan isimlerden biri olmak hem de taraftarın gönlündeki yerini sağlamlaştırmak adına kişisel ve takımla birlikte çalışmalarına büyük bir özveri ile devam ediyor.

yazici-1.JPG

BU SEZON FARKLI OLACAK
Bu sezon yeni bir başlangıç ve umutla taraftarların arkalarında olacğını belirten Yazıcı, daha önce yaptığı açıklamalarda, "Yeni sezondan tek bir beklentimiz var. O da şampiyonluk. Taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağından eminiz. Bize inanıp güvensinler. Biz artık her şeyin farkındayız. Samsunspor’u layık olduğu yere çıkartmak için adımı atmalıyız. Bu sene şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Geçen sene taraftarımız bize çok destek oldu. İnşallah bu sezon sonunda şölen havası yaşatacağız " diyerek kırmızı-beyazlılardan destek istemişti. Hazır olması ve tecrübeli teknik adam Buz'un şans vermesi halinde formasına kavuşmayı adeta iple çeken Yazıcı, taraftarların önünde maça çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.