YAVUZ SELİMLİ GENÇLER

YAVUZ SELİMLİ GENÇLER
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi

İlk etkinliği Yavuz Selim Mahallesi gençleri ile gerçekleştirilen ve "SineMAhalle" adı verilen proje çerçevesinde, mahalleler sinema ile buluşacaklar.
Ülkü Ocakları Türk Gençleri İçin Umut Işığıdır
Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ilk gösterim öncesinde konuşma yapan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, "Ülkü Ocakları olarak Samsunlu gençlerin sosyal hayat içerisindeki konumlarını önemsiyoruz. Bilhassa, birtakım nedenlerden ötürü, sosyal hayatın dışına itilen gençlerimizin bu yönde bir gelişim kaydetmelerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Zira; tahsil hayatında başarısız, sosyal hayattan kopan, spora yönlendirilmeyen, sanat dallarından uzak bir neslin yetişmesi toplumsal hastalıklara davetiye çıkaracaktır. Bu proje de, sahip olduğumuz bu düşüncelerin bir tezahürü ve somut yansımasıdır." dedi.
Samsun'un Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz
Yavuz Selim Mahallesi'nin de, Türk milletinin tamamına hâkim olan ekonomik çıkmazlar, siyasi krizler ve sosyal buhranlarla mücadele etmek zorunda bırakıldığını ifade eden Örs, "Maalesef, işsizlik Samsunluların kaderi hâline getirildi. Vatandaşlarımız temel ihtiyaçlarını karşılamak için dâhi borçlanmak mecburiyetinde kalıyor. Böyle bir tablo içerisinde, Samsunluların sosyal hayatlarına bütçe ayırmalarını beklemek doğru olmayacaktır. Bu noktadan hareketle hayata geçirilen projelerimizden birisi olan "SineMAhalle" ile Samsunluların hayatın farklı renkleri ile de tanışmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. " diye konuştu.
İyi ki Ülkü Ocakları Var !
Mahalle gençleri adına söz alan Cihan Arda ise, mahalle olarak ilk kez birlikte sinemaya gittiklerini belirterek, "Yaklaşık 10 gün önce mahallemize ziyarete gelen Ülkü Ocakları yöneticilerimizden birtakım isteklerimiz olmuştu. Beklentilerimizin bu denli kısa süre içerisinde cevap buluyor olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bize bu keyifli akşamı yaşatan tüm emek sahiplerine teşekkür ediyoruz. Allah'ın izniyle, Yavuz Selim'in yarınları daha mutlu olacak." dedi.
MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek ve MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit'in de katıldığı film gösteriminde tüm izleyicilere ücretsiz mısır ve meşrubat ikram edildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum