YATIRIMCILARI DAVET ETTİ

YATIRIMCILARI DAVET ETTİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) üyesi yatırımcıları Havza’ya yatırım yapmaya davet etti

Yatırım İçin Havza’ya Davet Etti
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) üyesi yatırımcıları Havza’ya yatırım yapmaya davet etti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD)  Başkanı Osman Yılmaz’ın daveti üzerine Ankara Çukurambar’daki dernek binasını ziyaret etti.
İkiz burada  Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği (ASİYAD) Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi ve Havza Organize Sanayi Bölgesi ile Termal Turizm hakkında bilgiler verdi ve ASİYAD üyelerini Havza’ya yatırım yapmaya davet etti.
İkiz burada yapmış olduğu konuşmada Havza OSB’nin altyapı çalışmalarının yüzde 99’unun tamamlandığını belirterek; “Şimdi OSB’ye yatırımcı bekletmeyiz. Havza OSB içerisinden geçen demiryolu, kara ve deniz yollarına yakınlığı ile yatırımcılar için cazip imkanlar sunmakta. İlçemizde yatırım yapacak olan işadamlarımıza her türlü kolaylık sağlanacak.”dedi.
İkiz ilçedeki termal turizm hakkında da bilgiler vererek; “ İlçemizde şu an ülkemizin üçüncü Termal Fizik Tedavi hastanesi inşaatı hızla devam etmekte. Yine termal turizm sektörünün önde gelen firmalarından biri ilçemizde yatırım yapmak için arazi aldı ve kısa sürede yatırımına başlayacak. Kültür ve Turizm Bakanlığınca Termal turizm alanı lan edilen 130.000 metrekarelik turizm alanı da siz değerli yatırımcılarımız beklemekte.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz; “ASİYAD Türkiye içinde ve Türkiye dışındaki Samsunluların sanayi, ticari, sosyo-ekonomik, eğitim ve kültür düzeylerinin gelişmesini sağlamak amacıyla teknoloji, sermaye, fikir alışverişi ve koordinasyonu temin ederek daha ileri bir düzeye ulaşmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulmuş bir dernektir. Samsun ve İlçelerimizin ekonomik anlamda kalkınması ve güçlenmesi bizim öncelikli hedeflerimizden. Havza OSB ve turizm alanında yatırımcı bulmak için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Havza konumu itibari ile yatırımcıların tercih edeceği bir bölgemiz. El birliği ile ilçemizi kalkındırmak için çalışacağız.” dedi.
Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz toplantının Havza için olumlu geçtiğini belirterek; “ Toplantıda ASİYAD yönetimine Havza OSB ve Termal Turizm hakkında bilgiler verdik. Havza ulaşım kolaylığı ve termal kaynakları ile yatırımcıların ilgisini çekti. İnşallah derneğimizin de yardımları ile Havza OSB’ye ve Termal Turizm yatırımı yapacak işadamları bulunacak.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.