YATIRIM YAPILIYOR TRİBÜNLER DOLMALI

YATIRIM YAPILIYOR TRİBÜNLER DOLMALI
Ulusal spor kanalı A Spor'da yayınlanan 'Son Sayfa' isimli programda A Spor yorumcusu Haldun Domaç ve Ilgaz Çınar Samsunspor'u yorumladı. Samsunspor'un bir üst ligin oyuncularını aldığı belirtildi.

Ilgaz Çınar; ''İrfan Buz hoca ile anlaşmaları Samsunspor adına lige göre müthiş bir hoca. Çok doğru transferler yaptılar. Keçiörengücü'nden Gökhan Meral'i aldılar. Orada ciddi bir sıkıntıları vardı. Caner Arıcı geldi, iki santrafor aldılar. Ahmethan Köse, Atabey Çiçek geldi. Bana göre iki doğru santrfor. Bu sene Samsunspor geçen sene yaptığı hataları yapmadı en azından. Ayrıca Yalçın Koşukavak hocanın göz bebeği Yalçın Kılınç'ı aldılar sol stoper. Samsunspor geçen sene iyi oyunculardan kurulu bir kadroydu. Ancak birbirinden bağımsız oyunculardan kurulu bir takımdı.Şimdi daha efektif daha doğru oynayacak bir kadro yapısına sahip oldular. Heyecan veriyorlar, çıkarlar diye düşünüyorum. ''dedi.

d-3fgpoxsaybmy8.jpg

TARAFTARA UYARI
Deneyimli spor yorumcusu Haldun Domaç ise; Geçen yıl fazla oyuncu sirkülasyonu ve hoca değişiklikleri oldu. Oyuncularla hocalar arasındaki iletişimdeki sıkıntı, taraftarı burdan uyarmam gerektiğimi düşünüyorum. (Taner Taşkın hocaya yapılan protestoyu kastederek) O tribünlerin dolması gerekiyor. O coşkuyu takıma hissettirmeleri lazım.Çünkü gerçekten çok ciddi kaybak harcıyorlar. Hatta alınan oyunculara ekleme yaparsak Guide Koçer de var orda. Alınan oyunculara baktığında bir üst ligin oyuncularını transfer ediyorlar. Bir ara Gökay Güney'i yokladılar Galatasaray'dan, Taner Alpak hoca oradan geldiği için tanıyor zaten Gökay'ı. Ama ne oldu bilemiyorum. Özetlersek taraftar coşkuyu eksik etmezse Samsunspor rahat çıkar.'' dedi.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.