YATIRIM VE PROJELER DEVAM EDECEK

YATIRIM VE PROJELER DEVAM EDECEK
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, koronavirüs (Covid-19) tedbirlerinin ardından yeni normalleşme sürecine hızlı başladı. Başkan Kılıç, pandemi nedeniyle yavaşlatılan yatırım ve projelere hızlı bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Ülke genelinde Korona Virüs sonrası yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Terme Belediyesi de çalışmalarına hız verdi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, geçtiğimiz yaz üst üste yaşanan iki sel felaketinin ardından dünya genelinde etkili olan Covid-19 pandemisi süresince de yapılan hizmetlerle takdir topladı. Yeni normalleşme süreci ile birlikte hizmetlere hızlanarak devam edeceklerini ifade eden Başkan Kılıç, Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ve Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İsmail Kasapoğlu ile birlikte ilçede yapılması planlanan yeni yatırımlar için istişarede bulundu.

f6997090-d0fa-4022-9b8e-f704283e14ae.jpg

YENİ CAZİBE MERKEZİ
İlçedeki Gençlik Merkezi, Meslek Yüksek Okulu ve yapımı tamamlanmak üzere olan yüzme havuzunun olduğu bölgeyi; spor alanları, mesire yerleri ve yeni rekreasyon alanları ile bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Kılıç, "Pandemi nedeniyle mecburen askıya aldığımız yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Gençlilk Merkezimizi, yüksek okulumuzu ve bitmek üzere olan yarı olimpik yüzme havuzumuzu da kapsayan bu bölgede yapacağımız düzenleme çalışmalarımızla bu alanı bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Gençlik Spor İl müdürlüğümüzle yaptığımız istişare sonrasında bu yatırımıza hız vererek en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine açacağız." dedi.

66d8a062-08f0-416f-8701-1bd2ca78ca30.jpg

MİLİÇ TESİSLERİ İÇİN YENİ ADIM
İşletmesi Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan Miliç Tesislerinin işletmesini Terme Belediyesi'ne almak için görüşmelerin sürdüğünü de dile getiren Başkan Kılıç, "Miliç tesislerimiz Karadeniz Bölgesi'ndeki en büyük ve güzel tesis. Bu alanı daha kullanışlı ve verimli hale getirmek için Sayın Büyükşehir Başkanımız Mustafa Demir'le görüşmelerimiz sürüyor. Bugünde Amasya Orman Bölge Müdürümüz Halil Oflu ile birlikte incelemelerde bulunduk. Miliç tesislerimiz ve Sakarlı Mahallemizdeki festival alanımız belediyemize tahsisi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bölgelerinin tahsisini yaptıktan sonra yeni yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.