YAŞAR DOĞU VEFATININ 54. YILDÖNÜMÜNDE KADEF’TE ANILACAK

YAŞAR DOĞU VEFATININ 54. YILDÖNÜMÜNDE KADEF’TE ANILACAK
Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu Vefatının 54. yıldönümünde Kadef'te düzenlenecek programla anılacak

Samsun'da faaliyet gösteren ve bünyesinde 50'den fazla üye derneğin yer aldığı kısa adı KADEF olan Kavak Dernekleri Federasyonu Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Yaşar Doğu'nun 54. Vefat yıldönümünde anma programı düzenliyor.
Demirciler yokuşunda bulunan Vakıf İşhanı kat 3'te ki Federasyon binasında düzenlenecek olan anma programına Konuşmacı olarak Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'da katılacak. Ayrıca OMÜ Spor Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Seydi Ahmet Ağaoğlu'nun da konuşma yapacağı programda Yaşar Doğunun talebeleri Aziz ve Kadir Pehlivanda yer alarak hatıralarını anlatacak. Program 09 Ocak 2015 Cuma Günü akşam Saat: 18.00'de başlayacak.
Programla ilgili bilgi veren Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ' Ülkemizin gururu olan Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonumuz Yaşar Doğu aynı zaman'da bizim hemşehrimizdir. Tabidir ki hemşehrimiz olması bize ayrı bir sorumluluk yüklemektedir. Bunun bilincindeyiz. Her yıl Federasyonumuzda anma programı düzenliyoruz. Yaşar Doğu'muzu vefatının 54. yıldönümünde anmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Onu tanımak ve tanıtmak, milletçe hatıralarını yaşatmak nesilden nesile aktarmak boynumuzun borcudur. Bu anlamda gelebilecek olanları programımıza davet etmek istiyorum' dedi.
Program'da Yaşar Doğu Emirli Mahallesi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Naci Cingöz'de dernek olarak Yaşar Doğu ile ilgili çalışmalarına yer verecek.
PROGRAM:
Konuşmacılar:
Prof. Dr. Gazanfer Doğu : Babam Yaşar Doğu
Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu: Bir Spor Adamı Olarak Yaşar Doğu
Aziz ve Kadir Pehlivan (Talebeleri): Hocamız Yaşar Doğu
Yer: Kavak Dernekleri Federasyonu - Demirciler Yokuşu Vakıf İşhanı Kat: 3 Samsun
Tarih: 09 Ocak 2015 Cuma :Saat: 18.00
TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİZ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.