Yardımcı doçent odasında ölü bulundu

Yardımcı doçent odasında ölü bulundu
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Nefroloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Havva Cilan, odasında ölü bulundu.

37 yaşındaki Cilan'ın, ameliyatlarda hastaların ağrı hissetmemesi için anestezik ilaçtan aşırı dozda enjekte edildiği iddia ediliyor.

Cilan'dan dün öğleden sonra haber alamayan mesai arkadaşları, PAÜ Hastanesi'ndeki odasının kapısını bugün çilingirle açtırdı. Koltukta oturur vaziyette ölü bulunan Cilan'a gerekli incelemenin yapması için savcılığa haber verildi. PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu uzmanları ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, odanın önüne şerit çekerek inceleme yaptı. Ardından cenaze, otopsi için üniversite morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra basın mensuplarını sorularını cevaplandıran PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Türkçüer, “Sabah çalışma arkadaşları, odasına girdiğinde arkadaşımızın cesediyle karşılaşmış. Kesin ölüm nedeni, otopsiden sonra belli olacak. Bir süredir soğuk algınlığı sebebiyle ilaçlar aldığını biliyoruz. Nedenini biz de bilmiyoruz. Bildiğimiz kadarıyla ciddi bir sorunu yoktu. Normal işlerine gelip giden biriydi. Çok sevdiğimiz bir insandı.” dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.