"YAPILAN ÇALIŞMALARDAN ÖTÜRÜ GURUR DUYDUK"

"YAPILAN ÇALIŞMALARDAN ÖTÜRÜ GURUR DUYDUK"
T.B.M.M Sanayi, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Komisyon Başkanı Mustafa Elitaş Başkanlığı'nda gerçekleştirilen İtalya ziyaretinde, Türk firmalarının burada bayrağımızı dalgalandırması ve yaptığı çalışmalardan ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Karşılıklı ikili ticari ve siyasi ilişkilerin daha da güçlendirilmesi amacıyla T.B.M.M Sanayi, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş ve üyeleri tarafından gerçekleştirilen İtalya ziyaretine katılan komisyon üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Alvimedica'nın İtalya'daki Türk tıbbi cihaz üretim tesislerini ziyaret etti.

koktas-3-001.jpeg

Gerçekleştiren ziyaret hakkında bilgi veren Milletvekili Köktaş, sağlık teknolojisine yönelik yatırımıyla "süper teşvik" kapsamında desteklenen Alvimedica’nın, yüksek teknoloji kullanılarak üretilen tıbbi cihazların üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldıklarını söyledi.

koktas-1-001.jpeg

Alvimedica’nın İtalya'daki tesislerinde Türk bayrağının dalgalanmasından gurur duyduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "Geçtiğimiz yılda T.B.M.M Sanayi, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu olarak İtalya'da yine Karşılıklı ticari ve siyasi ilişkilerin daha da güçlendirilmesi amacıyla sanayi bölgelerini incelemek, finans sektörü ve yatırım kuruluşları yetkilileri ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunmuş, verimli ve etkili programlar gerçekleştirmiştik. Bu yılda aynı anlayış içinde ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla burada bulunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz Alvimedica firması, sağlık alanında insanların kullandığı kalp damarlarını açan stentlerin üretimini gerçekleştiriyor. Sağlık sektörüne önemli hizmet veren bir Türk firmasının burada yerli stent üretmesinden gurur duyduk. Firma sahiplerini yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ettik. Gelecek yıllar açısından işbirliğimizin geliştirilmesi adına gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler, Türkiye ve İtalya arasındaki ticari ilişkiler bakımından çok verimli ve faydalı geçmiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.