Wordpress ile Virüs Temizleme

Wordpress ile Virüs Temizleme
Wordpress sadece yeni site oluşturulurken sitenin teması için kullanılmamaktadır.

 

Wordpress sadece yeni site oluşturulurken sitenin teması için kullanılmamaktadır. Bunun yanında kullanılan sitelerin tekrar güvenliğinin sağlanmasında Wordpress hizmetleri kullanılmaktadır. Sitelere birçok alanda cihazdan giriş yapılmaktadır. Bu durum sebebi ile siteler virüs olma ihtimali yüksektir helede ileri seviye bir güvenlik duvarı yoksa. Bu durumda Wordpress uzmanı olan kişiler sitenin içerisinde kök dizinine kadar inip bütün dosyalar üzerinde araştırma yapmaktadır. Bu araştırma sonucunda virüs ortadan kaldırılmakta ve site daha verimli bir şekilde kullanılmaktadır.

Wordpress İle Yapılacaklar

Wordpress ile yapılacak arasında birçok konu vardır. Bunların en başında tema entegre bulunmaktadır. Bunun yanında farklı türde ve kapasitede hizmetlerde sunulmaktadır. Bu hizmetler genelde müşteriye özel olmaktadır. Bu hizmetlerin yanında isteyen site yöneticilerine wordpress aracılığı ile destek ve danışmanlıkta sağlanmaktadır. Yukarıda da bahsedildiği gibi virüs temizleme işlemi sırasında da kullanılmaktadır. Güvenlik konusunda ise sitelerin geliştirilmesi ve kolay kolay zarar görmemeleri için destek sağlanmaktadır. Bu gibi hizmetlerin yanında Wordpress eğitimi almak isteyen kişiler özel kurslar verilmektedir.

Bu ve bunun gibi daha birçok alanda profesyonel olarak hizmet veren Fatih Girgiç ile tanışabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınıza en kısa sürelerde, en etkin şekilde ve en önemlisi en uygun fiyatlarla karşılık bulabilmek istiyorsanız fatihgirgic.com.tr adresi üzerinden web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Site aracılığı ile Fatih Girgiç ve vermiş olduğu hizmetler hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.