VURUCU TİM!

VURUCU TİM!
Yılport Samsunspor'un bu sezon gol yollarındaki silahları Bahattin Köse, Atabey Çiçek, Muhammet Beşir ve Ahmethan Köse olacak. İrfan Buz'un çok güvendiği isimler kırmızı-beyazlıların gol yükünü sırtlayacak.

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 34 maçta 60 gol atan Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonunda bu istatistiğin üzerine çıkmayı düşünüyor. Tecrübeli teknik adam İrfan Buz homojenik bir yapı kurarak nokta atışı transferler yapıldığını ifade etmişti. Hücum hattında da değişikliğe giden kırmızı-beyazlılar bu sene taraftarlarına bol gollü maçlar izletmek istiyor.

besssss.jpg

MUHAMMET BEŞİR
Pasif bir sezon geçiren, eline geçen fırsatı pek de iyi kullanamayan ve 14 maçta 2 kez golle tanışan Muhammet Beşir ise antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla forma savaşında önemli bir yere sahip olacak. Birinci etap kamp çalışmaları kapsamında oynanan Kocaelispor ve Bayrampaşa maçlarında fileleri havalandıran Beşir, yeni sezona iddiali bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

bbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

BAHATTİN KÖSE
Geçen sezon 14 gol atarak takımın gol yükünü büyük ölçüde sırtlayan Bahattin Köse bu sene de favoriler arasında olacak. Santraforun yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabilen Köse, rotasyon oyununda her teknik adamın takımında görmek isteyeceği özelliklere sahip olmasıyla iyi bir konumda bulunuyor. 

ahhhh.jpg

AHMETHAN KÖSE
Fenerbahçe altyapısında yetişmiş bir isim olan Ahmethan Köse, geçen seneyi geçirdiği Kırklarelispor formasıyla TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 35 maçta rakip filelere yolladığı 15 golle sezonun flaş isimlerinden olmuştu. Buz'un kadrosunda görmeyi istediği ve bonservisiyle Samsunspor'lu olan Köse'den bu sezon güzel bir performans bekleniyor.

ppppppppppppppppppppp.jpg

ATABEY ÇİÇEK
Teknik Direktör İrfan Buz'un en güvendiği isim ise Başakşehir'den transfer edilen Atabey Çiçek. Çiçek'in sırtı dönük oynayabilen ve takımı rahatlatabilen bir santrafor olduğunu belirten Buz, "Çok önemli bir transfer olduğunu herkes görecek" diyerek tecrübeli golcüye ne kadar çok güvendiğini ortaya koymuştu. Bayrampaşa maçında ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giyen ve golünü atan Çiçek, imza töreninde kendisine 20 gol barajı koyduğunu ifade etmişti.

NOT: Haber, Beşir'in gönderilme kararından önce yazılmıştır.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.