Vizyona giren filmler

Vizyona giren filmler
Bu hafta sinemada bulabileceğiniz en yeni filmler

Charlie'nin Melekleri:Tam Gaz / Charlie's Angels: Full Throttle STAR - 20:00
(Yabancı Sinema)

Yönetmen: Joseph McGinty Nichol / Oyuncular: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, John Cleese, John Forsythe, Demi Moore, Luke Wilson, Robert Patrick Tür: Macera

Yaratıcı fakat biraz saf gözüken Natalie , çok iyi dövüşen Dylan Sanders zarif Alex Munday ve yardımcıları Bosey. Esrarengiz patronları Charlie serinin bu ikinci filminde onlara bu kez, tanık koruma programına alınan ancak öldürülen beş kişinin katillerini bulma görevini verir. İçeriden birinin bilgi sızdırdığı şüphesi üzerine melekler göreve çağırılır ve katilleri bulmak üzere harekete geçerler. Eski bir "melek" olan Madison Lee'yi canlandıran konuk oyuncu Demi Moore bu filmdeki formu ve fiziğiyle çok konuşulmuştu.


5n 1k CNN TÜRK - 20:00
(Aktüalite)

Cüneyt Özdemir'in ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladıkları 5n 1k'yı; hafta içi her gün saat 20.00'de ekrana getirmeye devam ediyor. 5n 1k, Türkiye'nin güneydoğusundan bir başarı öyküsüyle ekrana geliyor. Mardin'de bir avuç kadın el ele verdi. Ekonomik özgürlüklerini kazanmak için sabun üretmeye başladılar. Bu akşam 5n 1k'da, bir sabun atölyesinde; törelere, ağalara karşı çalışan kadınların hikâyesi ekrana geliyor. CNN TÜRK'te yayınlanan 5n 1k, Türkiye ve dünya olaylarını, görmek istediklerinizi, göremediklerinizi farklı ve renkli bakış açısı, canlı bağlantılar ve stüdyo konukları ile ekrana taşımaya ve “ne, neden, nerede, nasıl, ne zaman ve kim” sorularını sormaya devam ediyor.


Savaş NTV - 20:30
(Belgesel)

Yapımcılığını ve yönetmenliğini belgesel sinemanın harika çocuğu Ken Burns'un yaptığı, II. Dünya Savaşı'nı Amerika'daki dört kasabanın ve sakinlerinin gözünden anlatan“Savaş” (The War), altıncı bölümüyle ekranda.14 bölümlük belgeselde bu hafta Aralık 1944 – Mart 1945 tarihleri arasındaki buhranlı dönem ekrana gelecek. Bu dönemdeki yeni kayıp haberlerinin yayınlandığı ardı arkası kesilmeyen gazete başlıkları, savaşın getirdiği bitkinlik verici ve dayanılmaz durum tüm çıplaklığı ile izleyenleri derinden etkileyecek.


Sanatla 30 Dakika TV8 - 20:40
(Kültür-Sanat)

Sanatla 30 Dakika'nın 23 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünde yer alan konu ve konuklar; Amerika ve dünya sahnelerinin sıra dışı topluluklarından Koresh Dance Company İş Sanat konseri özel röportajları ile ekranlara geliyor…Hüsn-ü Aşk Bale gösterisinin detayları Koreograf Beyhan Murpy ve gösteride şiirleri okuyan oyuncu Mehmet Ali Alabora anlatıyor... Sergi'de Nazım Hikmet var kızı Anna Stepnova dünya şairi Nazım Hikmet'in memleket hasretini dile getiriyor... Şiir gecelerinde bu kez Behçet Necatigil anılıyor…Cazın ustaları İş Sanat'ta buluşuyor Curtis Fuller beşlisiyle sahnedeydi özel röportajları sadece Sanatla 30 Dakika'da…İstanbul Dans Tiyatrosu “Merhem” seyircileri büyülüyor… İş Kitap'ta bu hafta ölümünün ardından İsmail Cem anılıyor... Söyleşiyi gerçekleştiren gazeteci yazar Can Dündar “Ben böyle veda etmeliyim” kitabını anlatıyor... Kitap, konser, sergi, etkinlikler ve festivaller sanata dair her şey Sanat'la 30 Dakika'da...


Benny'nin Videosu / Benny's Video CNBCe - 22:00
(Yabancı Sinema)

Yönetmen : Michael Haneke Oyuncular : Arno Frisch, Angela Winkler, Ulrich Mühe, Ingrid Stassner Tür: Drama

Avusturyalı yönetmen Michael Haneke'nin “Kent Üçlemesi”nin 2. ayağı olan “Benny's Video”, 14 yaşındaki bir delikanlının çektiği videolarla kendisine yarattığı alternatif gerçeklik içinde nasıl kaybolduğunu anlatan, hazmı güç bir film. Modern burjuvazinin duygusal buzullaşması üzerine yoğunlaşan film şiddetin anlamsızlaştığı bir dünyada bireyler arasında gelişen ilişkilerin şiddetle sınandığı bir öyküyü anlatıyor. Genç Benny'nin akranı bir genç kıza yaşattığı şiddet dolu deneyim ise sinemada çekilmiş en sert sahnelerden bazılarına zemin hazırlıyor.


Hayatım Sinema CNN TÜRK - 22:00
(Aktüalite)

CNN TÜRK, Muammer Brav ile Hayatım Sinema'yı ekrana getirmeye devam ediyor. Yılın merakla beklenen filmlerinden; Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Ulak' bu hafta vizyona giriyor. 23 Ocak Çarşamba günü, ULAK filminin başrol oyuncularından Şerif Sezer ve Yetkin Dikinciler 'Hayatım Sinema'da Brav'ın ULAK'la ilgili sorularını yanıtlıyor. Programda ayrıca, haftanın filmlerinden 'I'm the Legend-Ben Efsaneyim'in kamera arkası görüntüleri ve filmin yaratıcılarıyla yapılan söyleşiler yer alıyor. Hafta içi her gün saat 12.40'ta Hayatım Sinema; Box Office, Vizyona Girenler, Haftanın Filmi ve DVD Rehberi adlı kısa bölümleriyle sinema severlerin karşısına çıkıyor.



--------------------------------------