VİRÜSE KARŞI TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ

VİRÜSE KARŞI TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ
Ülke genelinde yeni normalleşme süreci tedbirleri devam ederken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, koronavirüse karşı tedbirleri elden bırakmadıklarını açıkladı.

Ülke genelinde yeni normalleşme süreci devam ederken vatandaşın yoğun olduğu kamu kurum ve kuruluşları da tedbirleri sürdürmeye devam ediyor. İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş’ın hassasiyet ile üzerinde durduğu tedbirler İlkadım Belediyesi Hizmet Binasında da uygulanmaya devam ediyor. Tedbirler kapsamında bina giriş ve çıkışları sadece ana kapıdan yapılırken vatandaşlar dezenfekte tünelinden geçtikten sonra ateşleri ölçülerek binaya girebiliyorlar.

1p8a4565.JPG

"HALKIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAK İLK GÖREVİMİZ"
Koronavirüs ile zorlu bir mücadele sürecinde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından yeni normalleşme sürecinde de hiçbir aksaklığa yer vermeden sıkı tedbirlerimizi uygulamayı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını sürdürürken belediyemize gelen vatandaşlarımız için de tedbirlerimize devam ediyoruz. Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğünce personellerimize yönelik tedbirlerimizi sürdürürken giriş ve çıkışlar sadece ana kapıdan yapılmakta. Kapıdan geçmeden önce dezenfekte tünelini kullanan vatandaşlarımızın bina girişinde ateşlerini ölçerek el dezenfektanı kullanmalarını sağlıyoruz. halkımızın sağlığını korumanın ilk görevimiz olduğu bilinciyle bu uygulamaları sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum