Vip Transfer Hizmetleri

Vip Transfer Hizmetleri
Günümüzde çok yoğun kullanılan hava yolu ile ulaşımın önemli ayaklarından birini de havalimanlarına sağlanan transfer işlemleri oluşturur.

Günümüzde çok yoğun kullanılan hava yolu ile ulaşımın önemli ayaklarından birini de havalimanlarına sağlanan transfer işlemleri oluşturur. Bu kapsamda havalimanı transfer işlemleri ile birlikte şehir içi ve şehirlerarası ulaşım hizmetleri de sunan Seven and Star firması, Türsab üyeliğine sahip son derece profesyonel çalışan bir transfer şirketi.  Bodrum Yalıkavak merkezli bu firma Bodrum transfer hizmetlerini eksiksiz veriyor.

 

Esnek Rezervasyon Avantajı

 

Seven and Star, 7/24 çağrı merkezleri ve online olanakları ile esnek niteliğe sahip rezervasyon hizmeti sunuyor. Çağrı merkezlerinde ve online hizmetlerinde İngilizce yanından Rusça ve Arapça gibi dil seçenekleri ile yerli ve yabancı konuklarına kaliteli hizmet sunuyor. 

 

Rezervasyon aşamasında gelen hizmet talepleri ile ilgili tüm ihtiyaçları ve istekleri tam manasıyla belirleyerek, en doğru transfer planını bu aşamada oluşturuyor.

 

Seven and Star, transfer işine yönelik tüm organizasyonu rezervasyon aşamasında profesyonel şekilde planlayarak sorunsuz, konforlu, dakik, hatasız ve lüks koşullarda bu hizmeti sunuyor.

 

Araç Filosu

 

Seven and Star, ‘Yol arkadaşım’ parolası ile müşterilerinin rahatına odaklı lüks transfer hizmeti veriyor. Şirket araç filosunda bulunan, transfer hizmetlerinin konforu için özel tasarıma sahip bulunan Mercedes Sprinter ve Vito, Volkswagen Crafter, Transporter ve Caravelle lüks araçlarla konuklarına hizmet sağlıyor. Firma, ayrıntılı ihtiyaç analizlerine yönelik çalışma doğrultusunda konforlu, güvenli ve lüks araçlarla, başta Bodrum Havalimanı olmak üzere yolcu transferlerini gerçekleştiriyor.

 

Sunulan Ayrıcalıklar

 

Seven and Star, lüks araç ve imkanlarla üst düzey yolculuk olanağı sağlıyor, ek hizmet taleplerine yanıt veriyor. 

Bu kapsamda;

• Servis ve bakım işleri düzenli şekilde takip edilen,

• Kaskolu, koltuk sigortalı

• Özel donanımlı,

• Transfer belgeleri eksiksiz

 

Araçlar ile çalışıyor. Bodrum airport transfer işlemlerinde yolcuları havalimanında karşılama ve uğurlama hizmetlerini de firma sunuyor. Özel olarak müşterilerine sağladığı tüm ayrıcalıkları yanında, deneyimli işinde uzman, güler yüzlü sürücüler, çağrı merkezi çalışanları ve yardımcı elemanlar ile maksimum konfor amaçlı çalışan Seven and Star, ihtiyaç halinde rehberlik hizmetleri de verebiliyor.

 

Seven and Star Farkı

 

Güvenlik ve konfor öncelikli transfer işlemleri konusunda sektörün en nitelikli ve seçkin firmaları arasında yer alan Seven and Star kalitesini sunulan hizmetin her aşamasında açık bir şekilde fark edebiliyorsunuz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.