VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN MEVLİTLİ SÜNNET TÖRENİ

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN MEVLİTLİ SÜNNET TÖRENİ
Vezirköprü Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 155 çocuk için bir organizasyon düzenledi.

Merkez Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde Cuma namazı öncesi okutulan Mevlit ile başlayan program, yeni açılan Butik Otel bahçesinde düzenlenen etkinlikle devam etti.   

Mevlit okunarak başlanan programda sünnet olan çocuklara hediyeler verildi. Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı,Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediş, ilçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Aydoğan Ak Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve sayıda davetliler katıldı.

‘SÜNNET OLAN İNSAN SAĞLIK BULUR’
Sünnet şöleninde konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis "Vezirköprü Belediyesi olarak bu yıl düzenlediğimiz toplu sünnet etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Sünnet olan insan sağlık bulur. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren bu işlere tabi tutulmaları sağlıkları ve gelecekleri açısından önemlidir. Çocuklarımızın sünnetinde bizlere yardımcı olan Devlet Hastanesi Başhekimine ve Doktorlarına teşekkür ediyorum. Ülkemizde yaşanan olaylardan sonra tüm eğlenceli programlarımızı iptal ettik. Görevleri basında şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve de polislerimize Allah'tan rahmet diliyoruz geride kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum Bu yıl 7'incisini düzenlemiş olduğumuz geleneksel etkinliğimizde 155 çocuğumuzu sünnet ettirmiş bulunuyoruz "dedi.

‘SÜNNETE AYRI BİR ÖNEM VERİLİR’
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt “İnsanoğlunun doğumundan ölümüne en önemli konularından birisi de sünnettir. Her anne babanın bir erkek evladı olduğu zaman Türk toplumunda sünnete ayrı bir önem verilir, ayrı bir tören düzenlenir. Belediye başkanımız da ailelerimizin bu ortak mutlu gününde bizleri bir araya getirdi. Ülkemizde yaşanan olaylardan sonra tüm eğlenceli ve müzikli programlarımızı ettik. Ölen Mehmetçiklerimize ile polislerimize rahmetle anıyorum geride kalan gözü alilerine sabırlar diliyorum. Burada emeği geçenlerde teşekkür ediyorum " diye konuştu.Program toplu halde fotoğraf çekimi ile son buldu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.