VEFALI ARKADAŞLAR

VEFALI ARKADAŞLAR
SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde trafik kazasında yaşamını yitiren İbrahim Abdurrahmanoğlu, ölümünün 9'ncu yılında arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 9 yıl önce özel bir şirkette çalışırken, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren İbrahim Abdurrahmanoğlu, mesai arkadaşları tarafından unutulmadı. Her yıl Türkiye'nin dört bir yanından gelerek Bafra Asri Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret eden arkadaşları Abdurrahmanoğlu için dua edip ailesini ziyaret etti.

Arkadaşlarının her yıl düzenli olarak oğlunun mezarını ziyaret ettiğini ifade eden baba İrfan Abdurrahmanoğlu şunları söyledi:

"Oğlumun mesai arkadaşları her yıl buraya gelip dua ediyorlar. Vefalarını gösteriyorlar. Zaman zaman da beni telefonla arayarak, ziyaretime gelerek, bize moral veriyor. Bu yıl da yine aramızdalar. Ne kadar vefalı olduklarını gösteriyorlar. Hepsine ailem adına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.''

Ziyarete Samsun'un yanı sıra, Ankara, Adana, Ordu, Trabzon, Erzurum ve Sivas'dan gelen 15 kişi, yapılan duaların ve ziyaretlerin ardından Bafra'dan ayrıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.