VEFA DESTEK GRUBU ÖRNEK OLUYOR

VEFA DESTEK GRUBU ÖRNEK OLUYOR
Terme'de Vefa Destek Grubu, ilçede uygulamaya konulan korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların taleplerini karşılıyor.

Samsun'un Terme ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş ve üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların talepleri Terme Kaymakamlığı öncülüğünde Vefa Destek Grubu ve Terme Belediyesi ekipleri tarafından gideriliyor.

bc2ea57d-fa60-48b9-8216-ba0a8349dae8.jpg

İHTİYAÇLARA ANINDA ÇÖZÜM
Terme Belediyesi tarafından evinden çıkamayan vatandaşlara temel gıda yardımı yapılırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinde market ve diğer ihtiyaçlarına yardımcı olunuyor. Ayrıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından da vatandaşların sağlık kontrolleri gerçekleştirerek ilaç tedariği sağlanıyor.

whatsapp-image-2020-03-20-at-12-04-08.jpeg

BİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “KORONA VİRÜS mücadelesinde gece gündüz demeden sizlerin ve bizlerin sağlığı için çalışan belediye personellerimize de çok teşekkür ediyoruz.Korona virüse karşı mücadelemiz her gün daha da güçlü bir şekilde devam ediyor. Devletimizin titizlikle yürüttüğü bu süreci bizler de sonuna kadar destekliyoruz. Vatandaşlarımızdan tek talebimiz bu süreçte biraz daha konuya duyarlı olmaları ve evde kalmaları. Biz görevimizin başındayız. Belediye olarak 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı, kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın genel ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizi seferber ettik. Yeter ki sizler evinizde kalın, biz ayağınıza geliriz. Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi, sizden alacağımız öğütlere ihtiyacımız var, lütfen dışarı çıkmayın” dedi.

whatsapp-image-2020-03-24-at-16-22-10.jpeg

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ÖZENLE DEVAM EDİYOR
Diğer yandan korona virüs tedbirleri kapsamında Terme Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde dezenfekte işlemleri devam ediyor. Kamu kurumları ve topluma açık alanlarda dezenfekte çalışmaları sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.