...VE SAMSUN LADİKSPOR SİFTAH YAPTI

...VE SAMSUN LADİKSPOR SİFTAH YAPTI
Samsun 1. Amatör Ligi takımlarından Samsun Ladikspor 2014-2015 Futbol Sezonuna dün gerçekleştirdiği ilk antrenmanlar merhaba dedi.

YENİ SEZONA MERHABA DEDİLER
Samsun'un köklü Kulüplerinden Samsun Ladikspor yeni sezon'a merhaba dedi. Kırmızı siyahlılar dün akşam yaptığı ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına resmen start verdi. İlk antrenmanı yakından takip eden Samsun Ladikspor'un Başkanı Eyüp Temel Acar kaliteli bir kadrolaro kurduklarını belirtti ve futbolculara olan güvenini dile getirdi.


TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Konuşmalarına şöyle devam eden Başkan Acar,"Yeni sezon'da kaliteli bir kadro kurduk. İki sezon üst üste play-offlar'da kaybettiğimiz Süper Amatör Lige bu sezona şampiyon olarak çıkarak şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Takımımıza yaptığımız takviyelerle beraber sezon sonu şampiyonluk ipini gögüslüyeceğime inanıyorum." şeklinde konuştu.

KAPTAN'DAN HERZAMAN YANINIZDA
Geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Samsun Ladikspor'un eski kaptanı Ünal Aslan ise,"Aktif futbol hayatıma nokta koydum. Ancak Spor'dan ve Samsun Ladikspor'dan kopamayacağım. Her şeyimle Samsun Ladikspor'a ve Samsun Amatörüne hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu. Öte yandan Samsun Ladikspor Başkanı Temel Acar ise 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan takımlara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.