VATANDAŞ OPERASYONLARDAN MEMNUN

VATANDAŞ OPERASYONLARDAN MEMNUN
Son zamanlarda Samsun genelinde ağırlık verilen uyşturucu operasyonları vatandaşların memnuniyetini kazandı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün tüm birimleri suç ve şuçlularla mücadele konusunda gece-gündüz 24 saat esaslı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son zamanlarda yaptığı operasyonlar Samsun halkının yüzünü güldürdü. Özellikle İlkadım ve Canik başta olmak üzere birçok ilçe ve mahallede düzenlenen uyuşturucu operasyonları, vatandaşların kolluk kuvvetlerine olan inancını perçinledi.

172781.jpg

KOLLUK KUVVETLERİNE TEŞEKKÜR
Kent genelinde son dönemlerde ağırlık verilen uyuşturucu operasyonları, il genelinde vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Daha önce farklı semtlerden gelen talepler üzerine halkın asayiş olayları sebebiyle yaşadığı sıkıntıları dile getiren Denge Gazetesi, bu kez de il genelinde ağırlık verilen uyuşturucu operasyonlarına karşı vatandaşların nabzını tuttu.

aw147959-01.jpg

Birçok meslek, cinsiyet ve yaş grubunda yapılan röportajlarda muhabirlerimize operasyonlardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, kolluk kuvvetlerine teşekkür ettiler. Son zamanlarda emniyet müdürlüğünün gayretli çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vuran operasyonlar Samsun genelinde takdir topladı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum