Vali Şahin’i siyasi çekişmelerin içerisine çekenlerden birisi de OSMAN BOZKURT MU?

Vali Şahin’i siyasi çekişmelerin içerisine çekenlerden birisi de OSMAN BOZKURT MU?

      Samsun Valisi İbrahim Şahin’in sürekli gündemde kalıp yıpratılmasında özel kaleminde görevlendirdiği Osman Bozkurt’un etkili olduğu iddia edildi. Bozkurt’un, şehirde kavgalı olan kişilerin biri birileriyle ilgili yaptıkları haberleri Facebook sayfasından yayınlanmasının, Vali’nin otomatik olarak kavgada taraf olmasına neden olduğu iddia edildi.

 

        MEZİYETİ NE Kİ?

      Vali Şahin’in göreve geldikten sonra kendisine danışman görevi verdiği Osman Bozkurt’un haftanın belli günlerinde de Valilik makamının özel kaleminde görevli olmasının yanı sıra zaman, zaman da Valinin Konutunda bulunması akıllara bu adamın meziyeti ne ki? Sorusunu getirmekte. Bozkurt’un Vali Şahin’i yanlış bilgilendirmesi nedeniyle Vali’nin şehirdeki kavgalı insanlar arasında taraf gözüktüğü, bu nedenle de sürekli sıkıntılar yaşadığı iddia edilmekte.

 

   İLKADIM BELEDİYESİNDE Mİ? VALİLİKTE Mİ?

 

     Osman Bozkurt’un aynı zamanda İlkadım Belediyesinde Başkan danışmanı olarak görev yaptığı göz önüne alındığında akıllara bu adam bulunmaz Hint Kumaşı mı ki her tarafta görevi var sorularını getirmekte. Uzun yıllar özel bir şirkette çalışan Bozkurt’un ticarette başarılı olamadığı ortada olmasına karşım hem İlkadım Belediyesinde hem de Valilik özel kaleminde görev almasının nedeni de anlaşılamamakta.

   VALİ ŞAHİN’İ TARAF OLMAYA MI YÖNELMEKTE?

 

      Osman Bozkurt’un Vali Şahin’in yakın çalışma ekibinde olması nedeniyle Vali Bey’i sürekli yanlış yönlendirdiği ve şehirdeki kavgalı insanlar arasında Vali Şahin’in taraf olmasına neden olduğu iddia edilmekte. Bu iddiaların nedeni de Osman Bozkurt’un kişisel Facebook sayfasından şehirdeki kavgalı insanların haberlerini paylaşması ve Vali Şahin’i bu yönde yanlış bilgilendirmesi olarak gösterilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.