Vali Şahin'den deneme atışı

Vali Şahin'den deneme atışı
Valimiz İbrahim ŞAHİN, Samsun ili Tekkeköy ilçesi Kutlukent Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 8.365 metrekare kapalı alandan oluşan, 200'ün üzerinde çalışanı ile 25 farklı ülkeye ihracat yapan...

Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi''ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni gezerek incelemelerde bulunan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN'e, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Cahit Utku ARAL tarafından bir sunum yapılarak, fabrikanın çalışmaları, üretim ve ihracatı hakkında bilgi sunuldu.

Sunumun ardından, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni gezerek incelemelerde bulunan, çalışmalar ve üretim hakkında bilgi alan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, incelemelerin ardından Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi çalışanlarını yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, bu ve bunun gibi ilimize istihdam sağlayacak, vergi kazandıracak ve ilimizden başka ülkelere ihracat yapacak iş yeri sayısının artırılması için yapılan çalışmaları çok önemsediğini dile getirerek, bu tür iş yerlerinin artmasının hem ilimize, hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN daha sonra, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından üretilen silah ile Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi poligonunda deneme atışı yaptı.

Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaretine ayrıca, Vali Yardımcısı Osman Nuri ÇOBANOĞLU, Ticaret Borsası Başkanı Sinan ÇAKIR ve Samsun Merkez OSB Müdürü Hakan TÜTÜNCÜOĞLU da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.