Vali Şahin 'Babalar Günü'nü Kutladı

Vali Şahin 'Babalar Günü'nü Kutladı
Samsun Valisi İbrahim Şahin makamından yayımladığı mesaj ile bu sene 21 Haziran tarihinde olan Babalar Günü'nü kutladı. Şahin, yayımladığı mesajda şöyle konuştu:

"Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aile; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş bir sosyal yapıdır. Bu yapının temel direklerinden birisi de babalarımızdır.

Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. 

Ailesi için fedakârlığı  üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu  kendi mutluluğu sayan babaların, annelerimizle  birlikte sadece  özel günlerde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren,  bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, vatanımızın ve tüm evlatların güvenliği için feda eden aziz şehit ve gazi babaları başta olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı  boyunca  maddi-manevi bütün imkanlarını  ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.