Vali İbrahim Şahin’i SASA kafenin sahibi adem güney’de KURTARAMADI

Vali İbrahim Şahin’i SASA kafenin sahibi adem güney’de KURTARAMADI

        Son çıkan Valiler kararnamesi ile kızak görev olarak kabul edilen merkez Valiliğine çekşlen ve herhangi bir görev verilmeyen Samsun Valisi Şbrahim Şahin le ilgili ilk akla gelen şey neredeyse her akşam otırduğu SASA kafenin sahibi Adem Güney’in onu merkez Valiliğine gitmemesi için   verdiği uğraşa rağmen başarılı olamadığı iddiaları oldu.

 

                                                              ÇOK UYARMIŞTIK

 

    Vali İbrahim Şahin’in sürekli olarak Adem Güney’in SASA kafesinde oturup toplantılar tertip etmesinşn doğru olmadığını, bunun Devleti yöneten bşr Valiye yakışmadığını her fırsatta dile getirmiş olmamıza rağmen Vali Şahin’in uyarılarımızı kulak ardı etmesi kaçınılmaz son olarak yorumlanmakta. Bir Valinin kaçak bir işletmede sğrekli oturup kalkması, toplantılar yapması  toplumun kabulmetmeyeceği davranış biçimi olduğu açıkça ortada olmasına rağmen Vali İbrahim Şahin’in sğrekli olarak SASa kafede oturup kalkması toplum tarafından kabul görmediğinş defalarca yazmıştık.

 

                                                       ŞEHRİN ÖNÜ AÇILDI

 

   Vali İbrahim Şahin’in görev yaptığı  süre zarfında şehrin kalkınması için en ufak bir uğraş vermemesi adeta şehrin önünğ tıkamaktaydı, şehirdeki birçok sorunların üzerine gitmeyen Vali Şahşn’in görevden alınması şehrin önü açıldı yorumlarının yapılmasına neden oldu. Vali Şahin’in başarısız olduğu başka şehre veya bşr üst göreve atanmayıp kızak olarak bşkşnen Metkrz Valiliği görevine atanması bunun delili olarak yorumlanmakta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum