VAKIF MI ÜYELERİN ÇİFTLİĞİ Mİ?

VAKIF MI ÜYELERİN ÇİFTLİĞİ Mİ?
OMÜ Vakfı’na bağlı OMTEL Otel her yıl yaklaşık iki yüz bin lira zarar ederken vakıf üyelerinden yönetime girenler anında vakfa mal satıp Vakıf’tan nemalanmaktan geri kalmıyorlar

 Son olarak Vakıf’ın Yönetim Kurulu’na yeni giren Haluk Irmak OMTEL Otel’e iki yüz bin liranın üzerinde mal satarak vakfı zarara uğratmaktan geri kalmaması, akıllara, burası vakıf mı, yoksa vakıf üyelerinin babalarının çiftliği mi, sorularını getirdi.

                                                     CEVAP VERİN SAYIN YUMBUL

       Vakıf’ta çalışan işçilerin maaşlarını iki taksitte öderken, işten çıkartılan personelin tazminat haklarını ödemezken, hatta İşçiler mahkemeye müracaat edip kazandıkları tazminatları dahi icraya koyulmadan ödemezken Vakıf’ın Mütevelli Üyesi Haluk Irmak’tan OMTEL Otel’e iki yüz bin liralık mobilya almak ne anlama geliyor açıklar mısınız? Burası OMÜ’ye destek veren bir vakıf mı, yoksa vakfın üyelerini zengin etmek için kurulan bir vakıf mı? Ayrıca siz bu vakfın Genel Müdürü olarak böyle bir alımı neden yaptığınızı açıklar mısınız?

                                                                İŞTE BELGELERİ

      OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği’ne yeni seçilen Irmaklar Mobilya sahibi Haluk Irmak OMTEL Otel’e mobilya satabilmek için her gün vakfa gelip toplantılar yaptıktan sonra istediğini alıp ikiyüz bin liralık masa, sandalye, v.s OMTEl Otel’e sattıktan sonra daha vakfa uğramadığı, ondan sonra da Vakıf’a Genel Sekreter olan Atilla Seda’nın bir odayı örnek olarak tefriş ettiği ardından da 40 tane odayı tefriş edeceği ancak olayın gazetemiz tarafından haber yapılmasının ardından durdurulduğu öğrenildi.

                                   YENİ REKTÖR BU KONULARI ACİLEN ÇÖZMELİ

       OMÜ Rektörlüğü’ne yeni atanan ve görevi bugün devralan Prof. Dr. Sait Bilgiç’in bu konulardaki hassasiyeti kamuoyu tarafından bilinmekte. Acilen OMÜ Vakfı ele alınıp vakıftaki Paralel Yapılanma temizlendikten sonra yapılan satınalmaların titizlikle incelenerek gerekli yasal işlemler yapılmalı. Kamuoyu bu konularda hassas olduğu gibi gazete olarak da bu konuların takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum