Uyuyan Güzel, 31 Ekim’de uyanıyor

Uyuyan Güzel, 31 Ekim’de uyanıyor
Yaşayan bir masal olarak sunulan 'Uyuyan Güzel' adlı müzikal, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen çocuklarla buluşacak

Samsun Atatürk Kültür Merkezi'nde gösterime giren ve sadece bu sezon bir kere daha oynanacak olan yaşayan bir masal olarak sunulan "Uyuyan güzel" müzikali izleyicileri ve çocuklara adeta büyüledi. Sosyal hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen çocukların ve Türkiye Eğitim gönüllüleri vakfı üyeleri ve çocuklarının izlediği müzikal özellikle çocukların çok hoşuna gitti.

MASALDA GEÇEN HERŞEY BURADA
Müzikalin 31 Ekim tarihinde sahneleneceğini belirten Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Şebnem Özarslan, “Müzikalin konseptinde operanın ve şanın konuşma sanatıyla, balenin görsel anlatımını birleştirdik. Çok çeşitli sanatçılara mesela Mozart'tan ve çeşitli sanatçıların müzikleri eşliğinde, masal kitabı şeklinde dizayn edilen dekorun küçük bir kızın masal kitabını açtığında neler hayal edebilecekse, prens, prenses, kral, kraliçe, periler ve şatolar kısacası olağanüstü olaylar, masala dair ne varsa onu izleyicilere sunmak istedik" dedi.

36 SANATÇIYLA ÇALIŞTIK
Devlet Opera ve sanatçılarının geçen sene olağanüstü bir çaba sarf ettiklerinin altını çizen Özarslan, toplam 36 sanatçıyla çalıştıklarını ve oyunun hazırlık safhasında büyük bir gayret ve çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.