Uyuşturucu ticaretinden gözaltına alındı

Uyuşturucu ticaretinden gözaltına alındı
SAMSUN'da polis, koltuk değnekleriyle yürüyen engelli 60 yaşındaki Savaş Ş.'yi uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Evinde 65 ekstasy hap ele geçirilen şüpheli, "Esrar içtiğim için sağ bacağım kesildi. Bu nedenle hap kullanıyorum. Satıcı değilim" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotim ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmasında sağ bacağı kesik olan ve koltuk değnekleriyle yürüyen emekli Savaş Ş.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Cumhuriyat Savcılığı'ndan alınan izinle şüphelinin İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'ndeki evine baskın gerçekleştiren polis, yapılan aramada 5 ayrı naylon poşet içinde 65 ekstasy hap ele geçirdi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Savaş Ş. "Eskiden esrar kullanırdım. Bu nedenle rahatsızlandım ve sağ bacağım kasildi. Esrarı bsıraktığım için hap kullanıyorum. Evde bulunan haplar benim ihtiyacımı karşılıyor. Kesinlikle uyuşturucu satmıyorum. Ben içiciyim" dedi. 

Emniyete götürülen Savaş Ş. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 


SAVCILIKCA SERBEST

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve koltuk değnekleriyle yürüyen engelli Savaş Ş., bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Savaş Ş. satıcı olmadığını söyleyince, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.