‘ÜYELERİMİZE DAHA KALİTELİHİZMET VERİYORUZ’

‘ÜYELERİMİZE  DAHA KALİTELİHİZMET VERİYORUZ’
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz," Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldik "dedi.

Yenilene Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'da daha kaliteli hizmet vermeye başladıklarını hatırlatan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz,"Her gecen gün içinde üyelerimize dana  kaliteli hizmet veriyoruz" dedi

'ÜYELERİMİZE KALİTELİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
Göl restoran’ta düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 400 kişinin katılımlarıyla gerçekleştirilen  programında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz davetlilerimize  katılımlarından dolayı şükranlarını sunuyorum ve bu arada sizlere bir şeyi hatırlatmak istiyorum .Hizmet binamızda ,üyelerimize  daha nezih bir ortamda hizmet verilmesi amacı ile tepeden tırnağa yeniledik. Ticaret Odasının alt katında, Ticaret Borsasının tahsis ettiği Bölgesel Kalkınma Ofisi için bürolar ve Meclis Toplantı Salonu oluşturduk.Bu ofislerimizi en kısa süre içinde faaliyete geçireceğiz. ine haftada beş gün Çarşamba ile birlikte Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine hizmet verecek İŞKUR hizmet noktasının da Ticaret Odası bünyesinde hizmete başladı. Artık İŞKUR’dan hizmet almak isteyenlerin Samsun'a gitmesine gerek kalmadı "diye konuştu.

'950 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE GIDA İHTİSAS SANAYİSİNİ KURACAĞIZ'
15 yıldır dillendirilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Çarşamba Gıda İhtisas Organize Sanayi bölgesi kurulması çalışmalarının sonuna gelindiğini ifade eden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO),Başkan Yılmaz," Çarşamba Belediyesi,Ticaret Odası ve Ticaret Borsası dayanışması ile Çarşamba Şeker Fabrikası'nın arka tarafında kalan 950 dönüm arazi üzerine Gıda İhtisas Sanayisini kuracağız ve en kısa sürede içinde Çarşamba'ya kazandıracağız" dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.