UYANIŞ SEZONUNA ŞAMPİYONLUK YARAŞIRDI

UYANIŞ SEZONUNA ŞAMPİYONLUK  YARAŞIRDI
Büyük umutlarla Samsun Valisi Osman Kaymak ve şehrin önemli isimlerinin eşliğinde Yeni Orduspor ile yapılan hazırlık maçıyla heyecanla açılmıştı.

Yeni yüzler yeni yönetim yepyeni kadro ve Efsane Başkan İsmail Uyanık. 'Bir şehir gelir ardından' sloganıyla ve uyanış sezonu ismiyle başlatılan sezonun sonuna hayal kırıklıkları ile gelindi.
İLK YARIDAKİ TAKIM ARANIYOR
Ligin ilk yarısında, Sancaktepe yenilgisinden sonra takımdaki eksiklikleri gideren teknik heyet 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalamış ve takım oyunu sahneleniyordu. Özellikle Samsunspor Kastamonuspor arasında Yeni 19 Mayıs Stadında sağanak yağmur altında oynanan o maçta ''Özlenen Samsunspor Ruhu'' geri gelmişti. İlk yarı bitene kadar yep yeni kadro bir uyum sağlamıştı. İlk yarı sadece iki mağlubiyet almış ve şampiyonluk umutlarıyla devre arasına gidildi. Devre arasında yapılan transferlerden Cenk Kaplan haricinde takıma katkı gelmedi. 

12323123123123123123.jpg
DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞMELİ MİYDİ?
Yepyeni takımla ve yönetimle uyanış sezonuna Taner Taşkın yönetimindeki Yılport Samsunspor, takım oyununu iyi sergiliyordu. Devre arası transferleri takıma yeteri kadar katkı sağlayıp sağlamadığı merak konusu oldu. Antalya kampında 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ve Gençlerbirliği gibi dişli takımlarla hazırlık maçlarında galip gelerek güç gösterisi yapan Yılport Samsunspor takımının hocası, 2.Yarı, taraftar ve medya baskısı nedeniyle galip gelinen bir maçtan sonra istifası alındı. İsmet Taşdemir yönetiminde Samsunspor mağlubiyetle başladı. Devamında şampiyonluk rakiplerinden hiçbirini mağlup edemediğinden dolayı şampiyonluğu mucizelere bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.