URFA SIRA GECESİ ALTIN MEŞE PARK’TA

URFA SIRA GECESİ ALTIN MEŞE PARK’TA
Samsun'un muhteşem manzaraya sahip tek yaşam merkezi olan Altın Meşe Park birbirinden güzel konseptleriyle misafirlerine eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor.

 Telvin Müzik Evi’nde sınırsız eğlencenin, Kırçan Restoran’da eşsiz lezzetlerin, Artukbey Cafe’de dibek kahvesinin ve Ser Cafe’de nargile ve semaver keyfinin merkezi olarak tam bir yaşam merkezi haline gelmiş olan Altın Meşe Park yine bomba gibi bir etkinlikle adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz yıl geleneksel hale getirilmiş olan ve Samsun halkının büyük ilgisiyle karşılaşılan Urfa Sıra Geceleri dün itibariyle sezonu açmış oldu.

Urfa’dan gelen Türkiye’nin en ünlü sıra gecesi ekibiyle sezona bomba gibi giriş yapan Altın Meşe Park, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Organizasyon ve Telvin Müzik Evi Müdürü Canan Özkoçak yapmış olduğu açıklamada “Pazartesi ve Perşembe günleri dışında haftanın her günü farklı yörelerin türküleri ve etkinlikleri ile misafirlerimize eğlencenin ev sahipliğini yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sıra gecesi ekibimiz Türkiye’nin en ünlü ekibi. Muhteşem performansları ve tesisimizin eşsiz lezzete sahip tandırı, mumbar dolması, çiğ köftesi, içli köftesi ve diğer tüm ikramlarıyla beklediğimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık, gelen tüm misafirlerimize buradan ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Program sonunda misafirlerimiz bir sonraki sıra gecesinin ne zaman olacağını sordular, yoğun istek üzerine 26 Aralık’ta Urfa Çimen Sıra Gecesi olarak tekrarlayacağımızı belirtmek isterim. Onların bize tek tek teşekkürlerini sunması, bizi çok mutlu etti. Güneydoğu kültürünün vazgeçilmezi sıra gecesini Samsun halkına sunmak için ev sahipliği yapmak da bizim için çok gurur verici” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.