'ÜRETMEK ZORUNDAYIZ'

'ÜRETMEK ZORUNDAYIZ'
ASRİAD Samsun Şubesi'nin iftar programına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, " İş insanlarımız üretime ağırlık vermeli, dünya kalitesi ürünlerimiz ile ihracatımızı arttırmalıyız" dedi.

Asrın İş Adamları Derneği Samsun Şubesi (ASRİAD) Ramazan dolayısıyla iftar programı düzenledi.  Programa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan ve dermek üyeleri katıldı.

40ebcfa0-c56b-4ff9-aba1-43da469a1cea.JPG

GURURLA YOL ALIYORUZ 
ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, 19 Mayıs 1919'un 100.yıl çoskusunu yaşadıklarını belirterek, "Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'az attıkları ilk adım 19 Mayıs hürriyetinden vazgeçmeyen, asilere boyun eğmeyen milletimizin varoluş mücadelesinin ilk adımıdır. Kurtuluşa atılan ilk adımımızın 100. yılında gururla yarınlara yol alıyoruz" dedi.

41a76bcd-d02b-4b18-866a-78b902b63237.JPG

İHRACAT ARTMALI
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, dünyadaki ekonomik sürecin iyi takip edilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Tüm dünyada yapılan ekonomik savaşları iyi takip etmemiz gerekiyor. Bölgedeki stratejik gücümüzü zayıflatmak için üzerimizde ticari müdahaleler yapılıyor. Bu müdahaleler karşı koyabilmek için, güçlü durabilmek için en önemli silahımız üretimdir, ihracattır. Siz değerli iş insanları öncülüğünde üretime ağırlık verilmeli, dünya kalitesi ürünlerimiz ile ihracatımızı arttırmalıyız" diye konuştu. Program sonunda derneğe üye olan firmalara rozetleri teslim edildi. Rozetleri teslim eden Milletvekili Demircanbaşarı dilerken Başkan Okudan ise katılımcılara teşekkür ederek hediye takdim etti.

4a25c7d2-c908-45fa-926c-6c40cfe9e8ad1.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum