Ünlü piyanist Hüseyin Sermet ÇÜ Devlet Konservatuvarı'nda

Ünlü piyanist Hüseyin Sermet ÇÜ Devlet Konservatuvarı'nda
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) dünyaca ünlü isimleri öğrencileri ile buluşturmaya devam ediyor. Fransa'da yaşayan Devlet Sanatçısı Hüseyin Sermet, ÇÜ Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı öğrencileri ile masterclass çalışması yaptı.

Öğrenciler ve öğretim elemanlarının büyük ilgi gösterdiği piyano masterclassı dünyaca ünlü piyano sanatçısı Hüseyin Sermet'in engin mesleki tecrübelerini öğrencilere aktarmasıyla büyük başarıya ulaştığı belirtildi. Dünyaca ünlü sanatçıları Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ile bir araya getiren Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık ve ekibi, eğitim-öğretimin başladığı eylül ayından bu yana 4 dünyaca ünlü sanatçıyı davet ettiklerini belirtti. Sanatçıların hiçbir ücret talep etmeden bu eğitimleri verdiğini belirten Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bayık, bu sanatçılarla ilerleyen dönemlerde iş birlikteliğin artarak devam edeceğini söyledi.

Masterclass sonunda Devlet Sanatçısı Piyanist Hüseyin Sermet'e Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık desteklerinden dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgesi takdim etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.