ÜNAL,‘GOL POZİSYONLARI BULUDUK VE ATAMADIK’

ÜNAL,‘GOL POZİSYONLARI BULUDUK VE ATAMADIK’
Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadelede eden Ladik Beldespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal,”Güzelorduspor karşısında gol pozisyonları bulunduk ve atamadık ”dedi.

OYUNCULARIM İYİ MÜCADELE ETTİLER
Pozisyonlar bulduklarını fakat gol atamadıklarını aktaran Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal,” Maçın başında net pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. Dengeli giderken ilk yarında yediğimiz gol sonrası rakibimizin karşısında geriye düşmemize rağmen maçı kazanma arzusu içinde olan oyuncularım iyi mücadele ettiler. Bu maçın mağlubiyetini kendimize bağlamıyoruz ve olmayınca olmuyor. Futbolcularım üzenlerine düşen görevi yerine getirdiler. Kutluyorum ”diye konuştu. 

HER MAÇIMIZI FORVETSİZ OYNUYORUZ
Görelespor ve Ayancık Belediyespor maçlarını kayıpsız kazanmayı hedeflediklerini belirten Ünal, ”Her maçımıza galibiyet parolası ile hazırlanıyorduk. Bir türlü istediğimiz sonuca ulaşamadığımız için şansızlık yakamızı bırakmadığı gibi her maçımızı forvetsiz oynuyoruz. Elimizde iyi bir forvet oyuncusu olsaydı. Su ada bu duruma düşmezdik. Daha iyi konumda olurduk. Elimizdeki kadromuz bu  kadrodan fazla bir şey bakliyemeyiz. Hafta sonu sahamızda Görelespor ile oynuyoruz. Güzelorduspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Vehbi Bayraktar’ın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor” dedi.
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.