UMUT ELİ UZATTI

UMUT ELİ UZATTI
Samsun ve Gaziantep’in yanı sıra ülke dışında da yeni projelere imza atan Hayata Anlam Katanlar Derneği bu sefer Ukraynalı vatandaşlar için umut ile oldu.

Ülkemize yeni gelen Ukraynalı vatandaşlar için haklar ve hizmetler oturumu düzenleyen Hayata Anlam Katanlar Derneği oturumda bilgilendirici paylaşımlarda bulundu. Samsun ve Gaziantep’in yanı sıra ülke dışında da bir çok sosyal yardım projesine imza atan Hayata Anlam Katanlar Derneği; hız kesmeden yardıma muhtaç vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Derneğin başkanı olan Murat Değirmenci yaptığı açıklamalar ile şu ana kadar bir çok vatandaşa umut olduklarını dile getiriyor.

Hayata Anlam Katanlar Derneği Ukrayna’lı Vatandaşları Unutmadı!
Hayata Anlam Katanlar Derneği geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği oturum ile tekrardan tebrikleri topladı. Dernek Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Karadeniz Ukrayna Derneği ile yeni gelen Ukraynalı vatandaşlar için haklar ve hizmetler kapsamında bilgi paylaşım oturumu düzenli. Hayata Anlam Katanlar Derneği Ukraynalı vatandaşların yüzlerini güldürmeyi unutmadı.

“Yardıma İhtiyacı Olan Her Kişiye Elimizi Uzatmaya Devam Edeceğiz”
Ukrayna’lı vatandaşlar için düzenlemiş olan haklar ve hizmetler oturumunun sonrasında Hayata Anlam Katanlar Derneği’nin başkanı Murat Değirmenci yardıma ihtiyacı olan kişiler için açıklamalarda bulundu. Değirmenci; “Bizler dernek olarak daha önce gerçekleştirmiş olduğumuz bir çok proje kapsamında ihtiyaç sahibi olan binlerce kişinin ve öğrencinin ellerini tuttuk. Dernek olarak yardıma ihtiyacı olan herkese elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Yeni projeler ile ihtiyaç sahibi kişilere ulaşım sağlayacağız. Bize elini uzatan bir kişinin elini tutmama gibi bir durum söz konusu değil.” sözlerini dile getirdi.

Kaynak:Nermin BAHADIR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.