UMAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU !

UMAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU !
Kırmızı Beyazlı Ekipten olaylı bir şekilde ayrılarak sözleşmesini tek taraflı fesheden Nijeryalı yıldız Aminu Umar gelişmeler sonrası ilk kez konuştu.

KİMSE AKLIMI ÇELMEDİ
Samsunspor'dan geçtiğimiz hafta sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden ve sırra kadem basan Nijeryalı yıldız futbolcu Aminu umar haftalar sonra sessizliğini bozaran olaylar sonrası ilk kez konuştu. Yıldızı futbolcu kimsenin aklını çeklemdiğini belirterek,"Bana aylarca tek kuruş para ödemediler. Ülkemde geçmini sağladıüım bir ailem var. Kimse aklımı çelmedi ve kendi istediğim doğrutusunda sözleşmemi tek taraflı feshettim." diye konuştu.

TARAFTARLARI ASLA UNUTMAYACAĞIM
Samsunspor taraftarını asla unutmayacağını belirten genç oyuncu Amnu Umar,"Samsunspor'lu taraftarlar bana her zaman destek oldular. Her maçtan önce bana sevgi göstersinde bulundular. Onların bu davranışlarına karşılık bende oynadığım her maçta elimden gelen herşeyi yaptım. Ancak Kulüpü bana verdiği hiç bir sözü yerine getirmedi ve bende sözleşmemi tek taraflı feshetmek zorunda kaldım." şeklinde konuştu.

SAMSUNSPOR'U YÖNETENLER BU KULÜBE ZARAR VERİYOR
Kırmızı Beyazlı Yöneticilerede sitemde bulunan Samsunspor'un eski yıldız futbolcusu Umar,"Sahaya çıktığım her maçta elimden gelen herşeyi yaparak görevimi eksizkisiz yerine getirdim. Ancak Samsunspor'u Yönetenler gerçekten takıma ve kulübe zarar veriyorlar. Benim gibi bir çok futbolcu alacaklarını düşünerek sahaya o piskolojiyle çıkıyorlar. Bu moral bozukluğu ister istemez sahayada yansıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.