Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği çalıştay düzenledi

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği çalıştay düzenledi
Yeni yılın ilk iş gününde Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Samsun'da çalıştay düzenledi.

Samsun Ulaşım A.Ş ev sahipliğinde, UITP Eğitim Bölümü Başkanı Kaan Yıldızgöz tarafından düzenlenen çalıştayda, UITP hakkında bilgilendirme yapılırken, UITP tarafından toplu taşımayla ilgili sürdürülmekte olan projeler, kongre, seminer ve eğitimler, dijital dokümantasyon destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

1885 yılında kurulan, 92 farklı ülkeden toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, araştırma merkezleri, akademisyenler ve danışmanlardan oluşan ve dünya genelinde bin 300'den fazla kurumun üyesi olduğu UITP, toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olma özelliğini taşıyor. Merkezi Brüksel'de bulunan UITP'nin Dubai, Moskova, İstanbul, Roma, Sao Paulo, Fildişi Sahilleri, Bangalore, Hong Kong ve Canberra'da ofisleri bulunuyor.

Çalıştay ile ilgili bilgi veren UITP Eğitim Bölüm Başkanı Kaan Yıldızgöz, Samsun'da toplu taşımacılık alanında ciddi projelerin hayata geçirildiğini ve yeni projeler üzerinde çalışıldığını, toplu taşımacılığın en büyük küresel çatısı olan UITP olarak Samsun'daki çalışmalara katkı koymak istediklerini açıkladı.

Çalıştay ile ilgili basına bilgi veren Samulaş A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ise “Samulaş A.Ş'nin UITP'ye üye kuruluştur. UITP'nin sahip olduğu bilgi birikiminden ve uluslararası iletişim ağından faydalanmak arzusundayız. UITP ile ilk kez düzenlenen çalıştayla birlikte kurumsal çalışmalar çeşitlenerek artacaktır." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.