Ulusal basın ilgisi

Ulusal basın ilgisi
Ulusal yazılı ve görsel basında görev yaban gazeteciler iki günlük gezi için Canik'e geldi.

İki günlük gezi için Canik'e gelen TRT Türk'ten Bünyamin Yılmaz, Kanal Türk'ten Erkan Akkuş, TV 24'ten Zeynep Türkoğlu, Star'dan Gülcan Tezcan,İlahiyatçı ve Sosyolog Erol Erdoğan, Yazete.com'dan Adnan Erdoğan, İHA'dan Ömer Kılınç, Zaman Gazetesi'nden Murat Tokay, Takvim Gazetesi'nden Mevlüt Yüksel, Akit Gazetesi'nden İbrahim Acar, İMC TV'den Emine Uçak Erdoğan, Haberler.com'dan Esra Şimşek,Milat Gazetesi'nden İsa Tatlıcan, Gülenay Pınarbaşı Canik'te Türkiye çapında büyük işler yapıldığını söyledi.
CANİK'TE BÜYÜK İŞLER BAŞARILMIŞ
Gezinin ilk günü Canik Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Samsun Kültür ve Tarih Buluşmaları" etkinliğine katılan gazeteciler, ikinci gün Canik Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırımları gezdi. Yatırımlara hayran kalan gazeteciler, bir ilçe belediyesi olarak büyük işler başarıldığına dikkat çekti.
YENİ BİNAYA HAYRAN KALDILAR
Canik'in köylerini de gezen ve vatandaşlarla sohbet eden gazeteciler, Canik Belediyesi yeni hizmet binasını da ziyaret etti. Burada Başkan Genç'le sohbet eden gazeteciler, yeni hizmet binasının dünü, bugünü ve yarını yansıtan mimarisinin yanısıra teknolojik donanımı ve Türkiye'de ilk olan birimleri ile örnek bir belediye hizmet binası olduğunu söyledi.
TV 24 GENÇ İLE RÖPORTAJ YAPTI
Canik'te yapılan yatırımlara ve değişime ilgi gösteren TV 24'ten Zeynep türkoğlu da, Başkan Genç ile röportaj yaptı. Canik Belediyesi olarak sadece ilçeye değil, Samsun'un gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden Başkan Genç, "Yaptığımız ve uyguladığımız projelerle Samsun'a bir vizyon çiziyoruz. Samsun'u ancak vizyoner projeler, vizyoner liderlik ve topyekün toplumsal hareketle geleceğe taşıyabiliriz" dedi.

SAMSUN 50 YIL İLERİYE GİDER
Canik'te 9,5 yılda 2.5 milyar liralık yatırım yapılmasını sağladıklarını ifade eden Genç, "Biz her şeyi devletten bekleyen bir anlayışa sahip değiliz. Biz özel sektörün önünü açarak Canik'te değişimin nasıl olacağını gösterdik. Samsun'u da özel sektörü şehrimize çekerek yeniden uluslararası bir şehir yapabiliriz. Şehrimizi geleceğe taşıyacak büyük projeler hazırladık. Bunlar uygulandığında Samsun 50 yıl ileriye gidecektir" diye konuştu.
VİZYON SAHİBİ BAŞKAN
Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden gazeteciler, "Canik'te gerçekten çok büyük işler başarılmış. Bir ilçe belediyesinin bu denli büyük işlere imza atması gerçekten takdir edilmesi gereken bir şey. Biz iki günlük gezi boyunca gördük ki, burada Türkiye çapında büyük yatırımlara imza atılmış. Özellikle gençlere, kadınlara, ailelere yönelik yapılan yatırımlar ile 6 bin 500 kişiye istihdam kapısının açılması bizi gerçekten etkiledi. Canik'te vizyon sahibi bir belediye başkanı ile karşılaşmak bizleri mutlu etti" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.