Ücretsiz İlan Nasıl Verilir?

Ücretsiz İlan Nasıl Verilir?
Ücretsiz ilan vermek için öncelikle siteye üyelik gerekiyor. Siteye üye ol sayfasından ücretsiz üyelik yapabilirsiniz

 vermek için öncelikle siteye üyelik gerekiyor. Siteye üye ol sayfasından ücretsiz üyelik yapabilirsiniz. Üye olmadan önce lütfen üyelik sözleşmesini inceleyin.  Siteye üye olurken ad soyad adres şifre ve güvenlik kodunun olduğu kısmı eksiksiz bir şekilde doldurmak gereklidir.

E-posta adresinizin güncel bir e-posta olması önemli. Bu vitrinde sitesinin size özel yapacağı tüm bilgilendirmeler bu adrese gönderilir. Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalıdır. Şifre en az 1 harf ve 1 rakam içermelidir. Üyelik bilgileri doldurulduktan sonra e-posta adresinize üyeliğinizi onaylamak için bir bildirim gönderilir. Burada üyeliğinizi onaylayın butonunu tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirmiş olursunuz. 

Emlak Ve Vasıta İlanı

Sitemize giriş yaptıktan sonra ilan ver linkine tıklayarak  ya da vasıta ilanı vermeniz mümkündür. Burada açılan sayfada ilanınıza uygun olan alt ve üst kategorileri belirlemelisiniz. Ardından devam et linkini tıklayarak diğer bölümlere geçmeniz gerekiyor. Emlak ve  ilanı vermek için ilanınızı ait başlık ve açıklamaları yazmalısınız ardından ürünün detaylarını ve fiyatlarını belirliyorsunuz.

Tüm bu aşamaları tamamladıktan sonra ilanınız yayınlanmaya hazır hale gelmiş olur. Yayınlanmaya hazır hale gelen ilanınız en geç 6 saat içerisinde editörler tarafından incelendikten sonra  Bu vitrinde sitesinde yayına  alınır. Sitede ücretsiz bir şekilde  emlak ve vasıta ilanı vermek için tüm bölümleri tam ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.