UÇAN KUŞA BORÇ VAR...

UÇAN KUŞA BORÇ VAR...
Gazetemiz kurucusu ve imtiyaz sahibi Adnan Bahadır bugün yazmış olduğu köşesinde bir Belediyenin uçan kuşa borcu olduğunu lakin yokmuş gibi davrandığını kendi işlerinden alakasız bilimsel kongrelerle uğraştığını belirtti.

Kendisi yıllarca Belediyecilik yapmış biri olarak, sosyal Belediyecilik konusunda nelerin yapılması, nelerin yapılmaması gerektiğini az çok bildiğini ifade eden Adnan Bahadır, ''Toplumun ihtiyaç duyduğu önemli konularda sosyal Belediyecilik yapılabilir ama bilimsel konularda Belediyelerin programlar yapmaları fevkalade yanlış bir durum'' dedi.

ÖNCE BORÇLARINI ÖDEMELİ
Geçtiğimiz günlerde bir Belediyenin konusu psikoloji ve rehberlik olan PDR kongresi düzenlediğini, Kongreye gelenlerin MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP’li dernek yöneticileri, MHP İl Başkanı, Milli Eğitim Bakanlığından birkaç üst düzey bürokrat ve Üniversitelerin ilgili bölümlerinden birkaç hoca olduğunu ifade eden Adnan Bahadır; ''Kongreyi yapan Belediye Ak Partili bir Belediye ve seçmen tabanı olarak tamamen varoş bir bölgede. Bu insanların PDR kongresiyle ne işleri olur anlamış değilim. Bu Belediyenin neredeyse havada uçan kuşa borcu var. Sanayi sitesindeki esnaflar o Belediyeye mal vermiyorlar.'' dedi. 

MİLLETİN PARASI
Sadece bir tanıtım firmasına o Belediyenin iki milyon lira borcu var olduğunu, belirten Bahadır, ''Kongre yapacağına bir alacaklısının parasını ödemiş olsaydı daha iyi değil miydi?  Gayri resmî sahibi olduğu gazeteye her ay yüz bin lira verinceye kadar tüm gazetelere beş ’er bin lira verseydi de ayda on beş, yirmi bin liraya işi kapatsaydı daha iyi değil miydi? Acaba Ak Parti’den aday olamayacağı kanaatine varıp MHP’den aday olmak için mi böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Her ne olursa olsun bu milletin parasını böyle heba etme hakkına kimse sahip değil. Bu dünyanın üstü varsa altı da olduğunu unutmayalım'' dedi

YAZIYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum