ÜÇ PUANI ALIP DÖNECEKLER

ÜÇ PUANI ALIP DÖNECEKLER
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde dokuzuncu maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda İnegölpor'u mağlup ederek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Sekizinci haftada 19 Mayıs Stadyumu'nda Kırklarelispor'u 4-0 gibi bir skorla farklı mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda İnegölspor'a karşı 3 puan için sahada olacak. Saat 15:00'de başlayacak mücadelede İrfan Buz'un öğrencileri mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar 3 puanı alarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

manset-1-005.JPG

ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORLAR
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyer'e 3-2 mağlup olan İnegölspor, bugün Yılport Samsunspor karşısında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile 10 puanla 11. sırada bulunan İnegölspor, bu maçlarda 12 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü. Evinde son oynadığı karşılaşmada Şanlıurfaspor'u 4-0 geçen İnegölspor, hem iç saha serisini sürdürmek hem de üst sıralara tırmanmak için bugünkü mücadeleye 3 puan parolasıyla çıkacak.

54rt45t45t-2-001.JPG

TEK HEDEF GALİBİYET
Bu maça kadar ligde 5 galibiyet 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeden 18 puan toplayan Yılport Samsunspor, deplasmanda İnegölspor'u yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Üst üste aldığı iki beraberlikten sonra geçtiğimiz hafta kendi taraftarı önünde Kırklarelispor'u 4-0 mağlup ederek moral depolayan kırmızı-beyazlılar, bugün mutlaka 3 puanı haneye yazdırmak için mücadele edecek. 

manset-2-006.JPG

DÜDÜK KARGIN'DA
Bugün saat 17.00’de 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak İnegölspor - Yılport Samsunspor mücadelesini Emre Kargın yönetecek. Kargın'ın yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Ersin Erbay yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Davut Dakul Çekil görev alacak. Hakem Emre Kargın son olarak TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 9 Ekim tarihinde oynanan Sancaktepe Futbol Kulübü - Hekimoğlu Trabzon maçını yönetmişti. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.